Frikort

Bestilling av Frikort på Nadderud Stadion

Det er en rekke grupperinger som har rett til frikort på Stabæk Fotballs hjemmekamper. Mer info her.

Retningslinjer ved bestilling av frikort:
Skjemaet for bestilling av frikort åpner 10 dager før kamp. Eksempelvis vil skjemaet være oppdatert med neste hjemmekamp og åpent for bestilling i løpet av torsdagen uken før neste hjemmekamp, dersom denne spilles på en søndag. Siste frist for å bestille frikort er 3 virkedager før kamp, vi gjør da oppmerksom på at lørdager, søndager og andre helligdager ikke regnes som virkedager. Eksempelvis vil siste mulighet til å legge inn en bestilling for ønsket kamp være tirsdagen i samme uke som hjemmekampen dersom denne spilles på en søndag. Skjemaet vil da stenges for bestillinger til den aktuelle kampen, og vi vil opplyse om dette på skjemaet. Vi tar ikke imot bestillinger etter dette via andre kanaler.

Bestillingen er fullført og registrert når skjemaet er utfylt og sendt. Billettene avhentes i Presseboden ved billettutsalget på Nadderud Stadion senest 1 time før kampstart. Dersom billettene ikke er avhentet innen tidsfristen vil de løses opp for salg.
*Dersom en bestiller med kort/nummer som er ugyldig, eller ikke tilhører en gruppe som er berettiget frikort, blir bestillingen avvist, og en får ikke hentet billett på stadion.

Vi tar også forbehold om at det på tidligere tidspunkt kan bli utsolgt ettersom vi har begrenset plass på Nadderud Stadion, i det tilfellet vil skjemaet stenge når det ikke er flere plasser, og vi vil derfor anbefale alle om å være tidlig ute. Dersom en har mistet fristen og ønsker å komme på kamp, kan en kjøpe billett via denne linken: billett.stabak.no. Billetten blir da sendt på mail eller til smarttelefon. Nettløsningen for billettkjøp er gebyrfri, ved kjøp av billett på stadion på kampdag blir det tillagt et gebyrbeløp per billett.

Disse gruppene kan bestille frikort hos Stabæk Fotball:
Norsk Toppfotball (NTF)
Norges Fotball Forbund (NFF)
Fotballkrets (FK)
Idrettsforbund/Idrettskrets (NIF/IK)
Tippekommisjonær (TK)

Generelt:
Frikort på Nadderud Stadion utstedes på felt 101 for hjemmesupportere og nøytrale tilskuere, og felt 309 for bortesupportere (se stadionkart under).
[venue]

 

Billettansvarlig Stabæk Fotball:
Ellen Rønning
Mail: ellen.ronning@stabak.no
Tlf: 928 86 330

Annonse fra Eliteserien: