Presseakkreditering

Info om akkreditering til Stabæks hjemmekamper på Nadderud i Eliteserien og Toppserien.

Annonse:

Hjertelig velkommen til Nadderud stadion. Relevant informasjon for skrivende presse, radio og TV følger nedenfor.

Akkreditering for media, Stabæk Fotball:
Alle som ønsker adgang til pressetribunen for å gjøre en jobb på Nadderud stadion i forbindelse med våre hjemmekamper i Eliteserien, Toppserien, NM eller evt. CL/europacup, skal søke om akkreditering på forhånd. Denne må være oss i hende fire dager før arrangementet.

Kun mediafolk på jobb får akkreditering. Studenter og skoleelever kan ikke regne med å få akkreditering. Journalister og fotografer som ikke har noen oppdragsgiver har heller ikke adgang. Vi ber derfor om presisering av hvem du jobber for når søknad sendes.

Ikke arbeidende sportsjournalister
Medlemmer av Sportsjournalistenes Forbund som ikke er akkreditert har mot fremvisning av gyldig medlemskort rett til en stk tribunebillett.
Billetten utleveres ved personlig fremmøte kampdag. Billett utleveres fra fribillettluka ved hovedinngangen senest 1 time før kampstart.

Ikke arbeidende medlemmer av Sportsjournalistenes Forbund må på lik linje med de som arbeider, gi beskjed innen kl. 14.00 tre dager før kamp.

NB! Akkrediteringen er personlig og gjelder kun for deg. Familiemedlemmer, venner eller andre som er i ditt følge må medbringe ordinær betalt billett for å få adgang til stadion.

Annonse fra Eliteserien: