Treningskamp Stabæk G04 mot Oppsal G03

Fremgang mot Oppsal!

Siste treningskamp før en velfortjent ferie ble spilt lørdag 17. februar på Nadderud mot Oppsal sitt sterke ’03-lag. Dette visste vi at ville bli en god test for oss, og det ble en meget tøff start for oss! Allerede etter noen sekunder av kampen vinner Oppsal ballen i vår frispilling, og kan sette 0-1 alene med Martin. Vi sliter med å etablere spill de første minuttene mot et aggressivt Oppsal-lag, og blir straffet effektivt etter nok et balltap på egen halvdel bare noen minutter senere. Etter dette spiller vi oss gradvis inn i kampen, og får meget god øving på vårt offensive spill. Vi greier oftere og oftere å spille oss til gode posisjoner på siste tredjedel, noe vi har savnet litt i de første kampene i år. Vi kommer til et par store sjanser, hvor Philip setter 1-2 og har et skudd i tverrligger fra kloss hold.

Mye av det vi gjør kan vi regne som årsbeste, og framgangen er klar i flere faser, både offensivt og defensivt.

— André Wilsgård

Vi er opptatt av at vi skal fortsette å øve vårt pasningsspill bakfra med kvalitet, samtidig som vi skal være våkne på hvordan vi står og agerer når vi taper ballen. Vi får kjempegod øving på dette, og viser klar framgang i flere faser. Spesielt offensivt ser vi flere gode bevegelser og løsninger enn før, som gjør at vi klarer å komme oftere kontrollert inn på siste tredjedel mot en bra motstander. Avstandene i laget holder seg også noe bedre mot slutten av kampen. Mot denne typen motstand blir vi allikevel fort straffet, og det skjer ved én anledning midtveis i andre omgang. Vi skaper mer denne omgangen, og bør score flere ganger, men er litt for unøyaktige når vi får sjansen. Vi får allikevel redusert ved Nickolay, etter en perfekt stikker fra Thomas. Rett etter brenner Oppsal en straffe, og kampen ebber ut med 2-3-tap. Vi liker aldri å tape kamper, men må allikevel si oss fornøyd med kampen. Mye av det vi gjør kan vi regne som årsbeste, og framgangen er klar i flere faser, både offensivt og defensivt. Flere enkeltspillere står bra fram, og spesielt Christian og Amir er viktige på midten. I tillegg får vi verdifull matching mot bra motstand, hvor nesten halvparten av laget er underårige, med fire ’05-gutter og én ’06-gutt!

Nå tar vi noen fridager, før vi ser fram til ny uke og kamp mot Vålerenga lørdag 3. mars kl. 12.00 på Nadderud.

Kampfakta:

Stabæk G14 - Oppsal G15  2-3 (1-2)

Nadderud kunstgress, 17.02.18

Mål:

0-1: (1)

0-2: (5)

1-2: Phillip Conradi Schie (Nickolay Årsbog) (26)

1-3: (64)
2-3: Nickolay Årsbog (Thomas Wyke) (66)

Stabæk:

Martin Guldbrandsen, Theodor Tømmerberg, Sebastian Brendsrud Andersen, Yves Vaage, Sebastian Berthelsen, Thomas Wyke, Christian Aagesen, Amir Jama, Joachim Jæger Stang (Nikolai Hvamstad fra 41.), Phillip Conradi Schie, Nickolay Årsbog

Annonse fra Eliteserien: