Seier mot fjorårets overmenn

Referat fra lørdagens treningskamp mot Bærums Verk Hauger G03

Denne lørdagen var det klart for årets fjerde kamp, og Bærums Verk Hauger sitt gode G15-lag stod for tur. De vant G14 1. divisjon i fjor, bl.a. etter å ha slått oss både på våren og høsten. Vi visste at vi ville møte et hardtarbeidende lag, med flere fysiske og hurtige spillere å bryne oss på. 

 Første omgang er ganske bra, hvor vi kontrollerer store deler av banespillet, spesielt de siste 20 minuttene inn mot pause. Vi har fortsatt for mange unødvendige balltap, men greier allikevel å styre det meste som foregår. BVH tar allikevel ledelsen, etter at vi ikke gjør presset vårt godt nok, og de får til slutt spilt seg gjennom alene med Felix. Christian utligner etter en strålende enkeltmannsprestasjon, og vi spiller etter hvert BVH lavere og lavere. Minuset er at vi ikke skaper nok store sjanser ut fra ballinnehavet, noe vi må bli bedre på. 

Det er uansett positivt at vi viser vinnermentalitet og har evnen til å avgjøre en tett og jevn kamp til vår fordel!

— André Wilsgård
 Andre omgang blir dessverre noe svakere, og spillet bølger fram og tilbake. Vi gir bort ballen for enkelt for ofte, samt at vi sliter litt med posisjoneringen defensivt i enkelte situasjoner. Avstandene i laget blir etter hvert altfor store, og kampen blir veldig åpen begge veier. Nok en gang slipper vi inn mål etter egen offensiv dødball - noe vi må se nærmere på. Vi viser uansett god moral, og greier å både komme tilbake og avgjøre kampen til vår fordel. Marius får satt ballen i mål via en forsvarer et kvarter før slutt, og Marius sikrer også seieren tre minutter før slutt etter en bra prestasjon. Totalt sett er vi mellomfornøyde med prestasjonen. Vi må bli mer stabile i spillet vårt, og må luke bort en del feil både offensivt og defensivt. Det er uansett positivt at vi viser vinnermentalitet og har evnen til å avgjøre en tett og jevn kamp til vår fordel! Vi jobber videre for å bli bedre, og ser fem til en ny treningsuke.

 Kampfakta:

 Stabæk G14 - Bærums Verk Hauger G15  3-2 (1-1)

Nadderud kunstgress, 10.02.18

 Mål:

0-1: (24)

1-1: Christian Aagesen (Oliver Braude) (29)

1-2: (50)

2-2: Marius Fossum (Oliver Braude) (64)
3-2: Marius Fossum (Phillip Conradi Schie) (78)

 Stabæk:

Felix Elias Gundersen (Noel Løvstad fra 41.), Theodor Tømmerberg, Vegard Nåvik, Yves Vaage, Sebastian Berthelsen (Nikolai Hvamstad fra 51.), Thomas Wyke (Nicolai Ferner-Johansen fra 51.), Christian Aagesen (Nickolay Årsbog fra 44.), Samuel Ekroll, Oliver Braude (Thomas Wyke fra 66.), Phillip Conradi Schie, Marius Fossum

Annonse fra Eliteserien: