Ålesund-Stabak 2-1

STABÆK G14 BEGYNTE HØSTSESONGEN MED Å REISE TIL ÅLESUND. I EN GANSKE JEVN KAMP TRAKK HJEMMELAGET DET LENGSTE STRÅET

Stabæk G14 begynte høstsesongen med å reise til Ålesund. I en ganske jevn kamp trakk hjemmelaget det lengste strået

 

Vi har mye ball i denne kampen. Vi kontrollerer mye av spillet i begynnelsen. Blir mye øving på å spille seg gjennom et godt organisert Ålesund lag. Vi har ballen en del på egen halvdel, men klarer ikke ofte nok å komme høyt nok i banen. Ålesund er flinke til å stenge rom og vi blir for utålmodige i spillet vårt. Vi klarer ikke å skape nok overtall høyt i banen og får en del brudd på at vi er litt for unøyaktige. Utover i første omgang klarer vi å få flere situasjoner i mellomrommet og da skaper vi litt mer trøbbel for Ålesund på siste tredjedel. Lagene går til pause på 1-1.

I andre omgang så hadde vi planer om å skru opp balltempoet vårt, sånn at vi får flere åpninger å bruke. Det lykkes vi ikke med, og det går litt treigt med oss. Vi bruker for mange touch, fører litt for lenge, og beveger oss litt for seint. Ålesund er gode i kontringsfasen og skaper en del trøbbel for oss.

På slutten av kampen tar Ålesund ledelsen 2-1 på en god avslutning. Vi prøver å trykke de litt på slutten, men klarer ikke å sette den avgjørende scoringen inn.

Ganske jevn kamp, men i dag klarer vi ikke å skape nok trøbbel for motstanderen. Vi har mye ball uten at vi klarer å omsette det i nok sjanser.

Gutta jobber bra gjennom hele kampen, men i dag har vi rett og slett ikke nok kvalitet i eget spill til å vinne kampen. All honnør til Ålesund som gjør det vanskelig for oss.

Masse å ta tak i den neste treningsuka før Viking kommer på besøk.

Annonse fra Eliteserien: