STABÆK- LØRENSKOG, 2-3 ETTER JEVN KAMP

Stabæk G15 Startet Årets Sesong Med Å Møte Interkretslaget Lørenskog. Det Ble En Jevn Kamp Hvor Lørenskog Trakk Det Lengste Strået Og Vant Tilslutt 3-2.

Stabæk G15 startet årets sesong med å møte interkretslaget Lørenskog. Det ble en jevn kamp hvor Lørenskog trakk det lengste strået og vant tilslutt 3-2.

 

Vi begynner kampen på en bra måte. Vi klarer å ha ballen en del som vi snakket om før kampen. Lørenskog er ganske aggresive i presset sitt og i begynnelsen av kampen har vi litt problemer med å spille oss ut. Etter hvert så klarer vi å finne spillere gjennom press leddene og vi får en del situasjoner hvor vi blir rettvendt i mellomrommet. Vi får en del halvsjanser, men mangler god nok timing på siste tredjedel. Lørenskog får også noen sjanser etter hvert. De er gode i kontringsspillet og vi gir bort for mange overganger. Lørenskog tar ledelsen 1-0, hvor vi blir straffet hardt etter å ha mistet ballen på egen halvdel. Vi svarer ganske kjapt etter at Yasin vender opp og spiller gjennom Jan Aleksander som runder keeper og utligner rett før pause.

I andre omgang går prestasjonen vår litt ned i kvalitet. Vi blir veldig utålmodige i spillet vårt. Dermed får vi lange pasningsavstander og vi spiller på oss alt for mange brudd. Lørenskog får en del store kontringsmuligheter og vi mister litt taket på kampen. 2-1 kommer etter at vi spiller pasning rett til en lørenskog spiller som setter ballen i åpent mål. Vi klarer å kjempe oss tilbake i kampen og igjen er det Yasin som spiller gjennom til Jan Aleksander som setter ballen i mål alene med keeper. I perioden etter scoringen så mister vi mye ball på vei framover og vi klarer ikke å løse presset til Lørenskog. Fortjent når Lørenskog avgjør kampen etter at vi har alt for mange brudd i pasningsspillet.

 

Totalt sett en ok start på sesongen. Vi klarer å henge bra med spillemessig og vi spiller den fotballen vi ønsker. Litt for mye slurv i vårt eget pasningsspill i dag. På dette nivået kan vi ikke gi bort så mange enkle sjanser og mål og det må vi bli bedre på for å klare oss bedre mot denne motstanden.

 

Mye god læring og vi gleder oss til neste treningskamp.

Annonse fra Eliteserien: