Seier i generalprøven

Treningskamp mot Follo G19 som oppkjøring til fredagens cupfinale.

Annonse:

Gutta gjennomførte en god kamp mot Follo G19 som til daglig spiller i interkrets avdeling A som består av de de 8 beste juniorlagene på Østlandet. En sterk prestasjon som vi tar med oss inn i den siste uken til fredagens cupfinale.

Første halvdel er det vi som styrer kampen, og det med god kontroll. Follo legger seg lavt og gjør det vanskelig for oss med tanke på å spille oss igjennom leddene deres. Bortelaget satser på kontringer og etter 12 minutter lykkes de med denne strategien og tar ledelsen 1-0. Kampbildet fortsetter i det samme sporet, men vi begynner å bli dyktigere til å løse motspillet som møter oss. Vi klarer mer og mer og spille oss opp i banen med kontroll. Vi leser romforholdene godt og utnytter de rommene Follo gir oss ut fra hvordan de ligger. Vårt bakre ledd er flinke til å spille av det første presset med hjelp av gode bevegelser foran ballfører. Vi kommer til en del gode situasjoner i mellomrommet og vi får slått en del innlegg på dem. I denne periode er vi også gode til å vinne tilbake ballen når vi taper den pga korte avstander, god offensiv markering og en aggressivitet fra øverste hylle. Dette gjør at Follo sjeldnere og sjeldnere får disse overgangene de jakter på og det er så fortjent når et presist innlegg fra Erik finner hodet til Aga som elegant stusset ballen over keeper og i mål. To gode prestasjoner der.

1-1 til pause etter en god omgang er ok der vi etter en rufsete start får god kontroll på kampen.

Andre halvdel starter nesten på verst mulig måte for oss da et meget unødvendig ballmiss fører til en stor sjanse for gjestene som de bør ta ledelsen på. Der var vi heldige. Før pause hadde vi som nevnt god kontroll, men vi klarer ikke å gjenskape dette bildet på en like god måte de siste 45 minuttene. Periodevis er vi ok, men utover i omgangen får vi større og større avstander i laget, vi mister ballen altfor enkelt og kampen bærer litt preg av to lag som sliter med å sette et spill. Vi er ikke flinke nok til å vurdere om vi skal kjøre overgang eller etablere et spill når vi vinner ballen, noe som henger veldig sammen med store avstander i laget.

Likevel klarer vi å ta ledelsen der Hurleen slår et presist innlegg som LP kontant header i mål. Rett etterpå øker vi til 3-1 etter at Helmer setter fart, kombinerer både med Aga og noen Follospillere der en uheldig motstander beiner ballen i eget mål. Kampen ebber litt ut etter dette, kvaliteten synker fra begge lag.

Totalt sett en fin gjennomføring der vi periodevis får vist et godt spill slik vi ønsker å fremstå. Gøy er det også å registrere at to nye 02-spillere fikk sin debut i dag der Thomas Vold viste et offensiv spill fra sin stopperplass slik vi i Stabæk ønsker å se. Totalt fem 02-spillere var utpå i dagens batalje, sterkt.

Vi takker Follo som tok turen til oss i dag og gav oss muligheten til en god gjennomføring til neste ukes begivenhet.

Vi håper så mange som mulig tar turen til Telenor arena fredag 17.11 til sesongens og 01-kullet sin aller siste kamp sammen, mot Viking.

Innmarsj klokken 15.54

Kampfakta

Treningskamp, lørdag 11. november kl. 12, Nadderud kg

Stabæk G16 vs Follo G19: 3-1 (1-1)

Stabæk fra start

Gard B. Thomas (keeper)

Erik W. Nikolaisen – Nicolas Pignatel Jenssen – Helmer Rusten – Kasper E. Strøm

Christopher G. Hurleen – Kristoffer Askildsen – Christian L. Bergh – Christopher Cheng

Oscar Aga – Lars Peter LP Hotvedt

Bytter

Thomas Vold (02) 45 min for Pignatel-Jenssen

William Kulvik (02) 45 min for Kasper

Eirik Elvestad 23 min for Gard

Adam T. Vik 22 min for Eirik

Bao Nguyen 25 min for Erik

Henrik S. Ruud 30 min for Bergh

Nicholas Nyquist 25 min for LP

Bergh 10 min for Aga

Mål

12 min: 0-1

24 min: 1-1, Aga (Erik)

62 min: 2-1, LP (Hurleen)

68 min: Selvmål (Helmer)

Annonse fra Eliteserien: