Før kampen: Vålerenga - Stabæk

Fredag tar Stabæk Chixa turen til Intility Arena for å spille treningskamp mot Vålerenga. Kampen kan du se direkte fra kl.14.45.

Etter et 7-dagers opphold på La Manga venter det ny treningskamp for Chixa på norsk jord. Fredag står et meget sterkt Vålerenga på motsatt banehalvdel. Vålerenga har forsterket stallen med mange klassespillere. Vi får dermed enda en test mot et bra lag.

Hovedtrener Vanja Stefanovic ser frem til møtet med Oslo-klubben og håper å se nye framskritt.

- Vi hadde en utrolig fin uke sammen på La Manga. Våre forventninger til treningskampen er å få flere bekreftelser på fremgangen vi så i den siste kampen i Spania.

- Vålerenga er en tøff motstander, men en spennende test for oss.

Stabæk Chixa er så langt ubeseiret i oppkjøringen. Årets første test ga seier mot Røa (2-0). Etter det møtes Chixa og Kolbotn, oppgjøret endte 1-1. Begge kampene ble spilt på Nadderud. Turen gikk så videre til Spania der Arna Bjørnar var første motstander. Vestlendingene var best de første 20 minuttene, men Chixa spilte seg inn i kampen. Jentene var ikke fornøyde med 0-0 ettersom de ikke hadde satt flere gode sjanser i andre omgang. Grand Bodø var så vår siste motstander under oppholdet på La Manga. Stabæk hadde bra kontroll gjennom kampen, og viste at de stadig tar nye steg. Kampen som ble spilt 2 x 25 endte 0-0.

Følgende spillere er med i troppen:

Ingrid Hjelmseth
Silje Bjørneboe
Lotta Fennefoss
Heidi Ellingsen
Andre Wilmann
Synne Jensen
Siri Nordeide Grønli
Cornelia Fladberg
Melissa Bjånesøy
Ine Østmo
Rebecca Mykland
Guro Bergsvand
Kamilla Vangsnes
Thea Loennecken
Siri Ervik

Se Vålerenga - Stabæk fra kl.14.45 direkte her

Annonse fra Eliteserien: