Bittert tap på Åråsen

Fra himmel til helvete på to minutter.

Annonse:

Lillestrøm-Stabæk 3-2

Lagene gikk målløse av banen til pause, men etter sidebyttet eksploderte det på Åråsen. 

Kun to minutter var spilt da vertene tok ledelsen. Stabæk våknet etter baklengsmålet - og fikk satt et visst trøkk på Lillestrøm. Og det skulle betale seg. For etter 69 minutter rundet Franck Boli keeper og ble felt. Ivorianeren tok ansvaret selv og brakte balanse i regnskapet fra ellevemeteren. 

Og før Stabæk-fansen hadde fått summet seg i svingen, satt nummer to fra den brennhete spissen. Boli fikk akkurat tid og rom nok innenfor sekstenmeteren, og sendte De Blaa i ledelsen bare minuttet etter utlikningen. 

Men dessverre, det skulle ikke vare. Lillestrøm har alltid vært tunge og vanskelige å håndtere på dødballer, og dagens kamp var intet unntak. 

Mats Haakenstad dukket opp på bakerste stolpe to ganger i løpet av to minutter, og var nådelås begge gangene. To mål og vipps så hadde Lillestrøm snudd kampen. 

Og flere mål ble det ikke på Åråsen. 

Det er tungt å svelge, at vi ikke fikk med oss noe fra dagens kamp.

Men vi blir nødt til å riste dette av oss. Raskt. Allerede om seks dager er Vålerenga motstander på Nadderud. 

Og vi må ta med oss plussene fra oppgjøret på Åråsen. Det var tross alt noen av dem. Vi skaper igjen sjanser og scorer mål. Og hvis vi legger til at vi har Eliteseriens store formspiller på laget, Franck Boli, så har du minst et par grunner til å glede deg til lørdagens lokaloppgjør. 

Annonse fra Obos-ligaen: