Blaa dag på Sandvika Storsenter

Med henholdsvis én uke igjen til seriestart for herrer, og tre uker for kvinner, rigget Stabæk seg til med stand på Sandvika Storsenter.

Stabæk tilbød noe for enhver Stabæk-supporters smak lørdag. Det var mulighet for å spille FIFA 17 mot både herre og damelagets spillere, samt mulighet til å kjøpe diverse Stabæk-rekvisita, billetter, sesongkort og medlemskap i både Stabæk Support og Junior Support. Sist, men overhodet ikke minst, det var mulig å ta opp den blaa godfølelsen, med kun en uke igjen til det braker løs for alvor.

Annonse:

Det var på mange måter førstnevnte som ble svært populært, spesielt hos den yngste blaa generasjonen. Chixa var først ut med å få hendene på kontrollene, og mange måtte gå igjennom et ørlite lynkurs før det var avspark på skjermen. Damelagets kaptein, Ingrid Hjelmeseth, håper det kommer til gå bedre på den tredimensjonale banen enn hva det gjorde på Playstation.
«Vi har hatt en lang og god oppkjøring hvor vi også har fått inn en rekke nye, unge spillere som kan gå rett inn og forsterke laget.», sa kapteinen.
Hun uttalte også til Stabæk Media at ambisjonsnivået for sesongen er å oppnå en høyere plassering etter siste seriekamp enn i fjor- da endte det med bronse.

Om herrelaget uttalte også erfarne Hjelmeseth at målsetningen også der bør være å unngå forrige sluttplassering, som for herrene var kvalikk, og til denne målsetningen stilte kapteinen seg optimistisk.

Mye optimisme var det også foran skjermene, og det ble ikke nødvendig med like mange lynkurs når herrelaget ankom. Om det blir scoret like mange blaa mål som det ble gjort av dagens mange besøkende bæringer foran skjermene, i Eliteserien, oppnås Hjelmeseths målsetning for herrene, utvilsomt.

Hjelmeseths Chixa har tre uker med trening igjen. Stabæks herrer stiller søndag 26.mars uten kontroller i hendene, på Isachsen stadion til oppkjøringens siste treningskamp, med én uke igjen til seriestart.

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 25.03.2017, oppdatert: 27.03.2017
Skrevet av: Sebastian Hassfjell