Budstikka blir med videre

Budstikka og Stabæk er blitt enige om en ny samarbeidsavtale.

Annonse:

Budstikka og Stabæk har ingen planer om å skille lag. Nå har partene inngått en ny avtale. 

- For et mediehus som Budstikka er det hyggelig og viktig at det finnes et eliteserielag i fotball i lokalområdet. Det gir oss god tilgang på stoff til vår redaksjon, sier Trond Jørgensen, markedsdirektør i Budstikka. 

Vil gjøre mer business

Men markedsdirektøren erkjenner at trangere tider i mediebransjen tvinger Budstikka til å tenke og agere annerledes enn før. 

- Tradisjonelt har vi ikke vært så opptatt av å måtte forsvare et positivt økonomisk resultat gjennom vår avtale med Stabæk, for vi har vært mer motivert av å bidra til positiv aktivitet i lokalområdet vårt.

- Nå som det er tøffere tider i mediebransjen, er det økonomiske langt viktigere. Så vi kommer til å legge mer vekt på å gjøre avtaler i nettverket fremover. Den biten blir viktigere for oss, sier Jørgensen. 

Budstikka ser frem til nye møtecuper i 2017. 

- Noen aktører i nettverket har vi jevnlig business med på både annonse- og abonnementssiden, men vi håper jo selvsagt å legge til noen flere, smiler han. 

- Viktigste nettverket

Jørgensen legger ikke skjul på at samarbeidet med Stabæk er av stor verdi for mediehuset. 

-  Stabæk er det største vi har på idrettssiden i Asker og Bærum. Vi har gått noen bemanningsrunder hos oss, og staben i markedsavdelingen er nesten halvert. Det gjør at vi må tone ned aktiviteten på sponsorsiden, men Stabæk er vi opptatt av å bevare. Det er det viktigste nettverket for oss, sammen med nettverket til Frisk Asker, sier Jørgensen. 

Daglig leder i Stabæk Fotball, Jon Tunold, er ikke mindre glad for at samarbeidet videreføres. 

- For oss er det viktig å få spredt informasjon om både arrangementer og virksomheten generelt, blant annet i form av annonser. Budstikkas posisjon og nedslagsfelt gjør de til en attraktiv samarbeidspartner for oss, og vi er også glade for at de ønsker å engasjere seg og inntar en aktiv rolle i nettverket vårt. 

Annonse fra Obos-ligaen: