Dette får du som partner i Stabæk Fotball

Bli med i Norges beste partnernettverk.

Annonse:

Vi ønsker å komme i kontakt med bedrifter som kan tenke seg å bli Stabæk-sponsorer, eller partnere som vi kaller det – for vi er veldig opptatt av at dette er et partnerskap og at våre partnere skal få noe igjen for å være partner, aller helst tjene penger på partnerskapet. 

Vår visjon er: Annerledesklubben som begeistrer. Alltid. Uansett!

Vi er den eneste klubben i Norge som er blitt serie- og cupmester på både dame- og herresiden og i 2017 kan vi slå i bordet med at vi også har Norges ledende fotballakademi for gutter og jenter.

På guttesiden er vi stolte over å ha levert flest landslagsspillere av samtlige klubber i Norge i 2016.

Det gir oss en bred kontaktflate i regionen, sportslige oppturer og nedturer, samhold, utvikling, omsetning og mye moro.

— Espen Falck, Asker Profil

Som partner i den store blaa familien får man se Norges morsomste lag spille ball langs en grønn og naturlig gressmatte , man bidrar til klubbens mange og viktige samfunnsprosjekter og man blir helt enkelt en del av lokalsamfunnets mest verdifulle fellesskap!

Dessuten blir man inkludert i Norges beste partnernettverk, og det håper vi flere kan tenke seg – for det lønner seg. Man trenger ikke engang å være Blaa... Hele nettverket er bygget opp rundt Business2Business (B2B) og at partnere skal kunne regne hjem avtalen sin ved å kjøpe og selge til hverandre. 

Vi kom med på grunn av nettverket. Det er fremdeles hovedårsaken, men engasjementet for Stabæk og delvis profilering er blitt viktigere.

— Freddy Bjørnvik, CEO Empir

Vi har forskjellige verktøy for å hjelpe til med dette; frokostmøter, lunsjmøter og after works. Vi har møtecup vår og høst, som gjennomføres som speed dating bedriftene imellom. Vi tilbyr VIP på hjemmekamper med intervju av lagenes trenere før kampstart, samt mat, drikkeservering og «mingling».

Vi har samlingsplasser som partner kick-off, golfturnering, fotballcup for partnere, partnertur til Kiel med Color Line, partnertur til bortekamp og andre aktiviteter som stimulerer til relasjons- og nettverksbygging og B2B.

Vil du bli med på noe av dette? Jobber du i en bedrift som ønsker seg flere B2B-kunder, så ta kontakt!

Vi håper i alle fall å høre fra deg! Send en mail til Marked.bedrift@stabak.no , eller ring til gutta som jobber med dette i Stabæk Fotball.

Esben Hansen: 900 52 785

Jon Inge Høiland: 905 94 222

Alltid.Uansett!

Stabæk Fotball

Annonse fra Eliteserien: