Eksplosivt romjulssalg

Stabæk Support gjennomførte som vanlig årets fyrverkeridugnad på beste vis. Trofaste og hyggelig kunder varmer godt, sier fyrverkerigeneral Johan Haavik.

Annonse:

- Man blir jo nesten rørt når stamkundene kommer fra Fetsund og ytterst på Hurumlandet for å kjøpe fyrverkeri hos oss for å støtte klubben vår. Det varmer godt etter mange frosne timer!

Haavik og hans snaut 20 medsupportere solgte fyrverkeri fra 3. juledag og frem til nyttårsaften, og salget gikk strålende.

- Vi hadde jo en salgsdag mindre enn i 2016, men nådde nesten samme resultat, så det er vi fornøyde med.

Det er ganske sikkert klubben og økonomiansvarlig Trine Bell også.

- Vi setter selvfølgelig utrolig pris på dugnaden Stabæk Support gjør for klubben hver jul!

Forøvrig varmer det Haavik og resten av crew'et når andre blaa stikker innom for en handel, en prat og kanskje til og med en hjelpende hånd.

- Klart det er hyggelig! Vi jobber mange lange timer, og da er litt ekstrahjelp godt å få. Ingo (Ingebrigt Steen Jensen, red.anm.) var for eksempel innom og lempet fyrverkeri til ryggen verket, det kan jeg love at både vi på "jobb" og kundene satte stor pris på.

Forøvrig herder unge Haavik seg for romjulsøkta med et julebad på julaften, i år tok han to for å være på den sikre siden.

- Da tåler man lange og kalde økter uten å bli syk, nemlig. Og nå kan vi glede oss til sesongstart i mars, og treningskamper allerede fra 12. januar. Godt nytt år, folkens!

Annonse fra Eliteserien: