- En usedvanlig viktig seier

Kampen Stabæk kvinner spilte i Nordlandshallen mot Grand Bodø startet trått, for scoringene lot vente på seg og sjansene var ikke alt for mange underveis.

Annonse:

..så startet behaget
Etter det 57. minutt kom Cornelia Fladberg inn for Rikke Pedersen. I det 74. spilleminutt kom den etterlengtede scoringen, og det var nettopp  #14 Cornelia Fladberg som plasserte ballen i nordlendingenes nett. Stabæk-fansen, både i hallen og på stream ble igjen premiert, tre minutter senere med 2-0 ledelse til Stabæk, denne gangen pent plassert av Andrea Wilmann. Matchvinner ble Andrea, som i det 89. minutt satte sitt andre mål i Grands nett. Chixa kunne så returnere til Nadderud med 3-0 seier over Grand Bodø, og plasserte seg med seieren på en åttende plass på tabellen.

- En usedvanlig viktig seier, antagelig det som avgjør nedrykkskampen, sier sportslig leder Richard Jansen til stabak.no nå i kveld.
- Alle de elleve lagene foran Grand Bodø på tabellen har flere poeng enn hva GB tok i 2017. Dette gir oss arbeidsro og nå kan vi begynne å se oppover på tabellen. Jeg syntes det er utrolig gøy at Cornelia kommer innpå og i prinsippet avgjør kampen, avslutter Jansen.

Vi oppsummerer denne viktige kampen med noen bilder fra kampen i ettermiddag:

Annonse fra Obos-ligaen: