Før kampen: Brann – Stabæk

På lørdag er det igjen Eliteserie-kamp. Da tar vi turen til Bergen når vi møter Brann borte.

Bergenserne har kommet godt i gang med sesongen og står med tre seiere og ett uavgjort på sine fire første kamper. I likhet med Stabæk har de en kamp til gode etter at de ikke fikk spilt første serierunde mot Ranheim.

Stabæk derimot jakter fortsatt sesongens første Eliteserieseier. Til nå har kampene endt i tre uavgjort og ett tap.

Cupkamp

Begge lag var på onsdag i aksjon i Cupens første runde. Brann besøkte Sandviken og ledet 0-4 etter de første 45. Sandviken reduserte til 1-4 like etter pause før Brann fastslo resultatet til 1-6.

Stabæk derimot så lenge ut til å ryke ut og bli den store cupbomben da de besøkte Ullern. Laget fra 3. divisjon ledet 2-0 etter kun 13 minutter, men da det stod 87 minutter på klokka fikk endelig Stabæk hull på byllen etter et jevnt press i hele andre omgang og fikk satt inn 2-1 før de rett før slutt fikk utlignet til 2-2. Dermed gikk kampen til ekstraomganger der Stabæk fikk to mål kjapt etter hverandre og det stod 2-4. Ullern tente håpet med en redusering med åtte minutter igjen å spille. Men tre minutter før slutt avgjorde Stabæk og Boli kampen og det endte 3-5.

Tidligere kamper

19.06.2017 Brann 5-0 Stabæk (Eliteserien)

16.05.2016 Brann 1-0 Stabæk (Tippeligaen)

06.04.2014 Brann 1-2 Stabæk (Tippeligaen)

30.06.2012 Brann 2-1 Stabæk (Tippeligaen)

03.07.2011 Brann 2-1 Stabæk (Tippeligaen)

18.07.2010 Brann 2-2 Stabæk (Tippeligaen)

22.03.2009 Brann 1-1 Stabæk (Tippeligaen)

19.10.2008 Brann 1-2 Stabæk (Tippeligaen)

Brann har et godt tak på Stabæk på eget gress. I løpet av de siste 10 sesongene har vi møttes åtte ganger og Stabæk har kun to seiere på de åtte. To av disse kampene har også endt uavgjort mens de resterende fire er tap. Senest i fjor tapte vi 5-0 i Bergen.