Før kampen: Kristiansund – Stabæk

Det er igjen klart for eliteseriespill og vi er klare for å kjempe om tre poeng når vi, på søndag, tar turen til Kristiansund.

Annonse:

Kristiansund kjemper for å unngå nedrykk og ligger for øyeblikket på 13. plass, rett over Sogndal på playoff. Begge lag har like mange poeng og lik målforskjell.

Mens de kjemper om å holde seg i Eliteserien, kjemper vi om å kanskje kunne klare å få en medalje. Det er relativt jevnt i toppen, hvis man ser bort i fra Rosenborg som ser ut til å være klare gullfavoritter.

Vi ligger for øyeblikket på en 8. plass med 30 poeng og har kun tre poeng opp til Haugesund på femte og ti poeng opp til serietoer Brann.

Forrige oppgjør

Da lagene møttes på Nadderud i sommer var det helgens vert som tok det lengste strået og vant 1-4, hvilket på det tidspunktet ble fjerde strake tapet i en dårlig periode. 

Dette er et resultat vi ønsker å revansjere.

Statistikk

Kristiansund har ikke vært så ille på eget gress og har kun ett tap på hjemmebane. De resterende ti hjemmekampene har endt med fire seiere og seks uavgjort. De har også en positiv målforskjell med 19 scorede mål og 13 sluppet inn.

Våre borteresultater har vært varierende. I løpet av ti kamper på fremmed gress har vi tatt tre seiere, fire uavgjort og tre tap. I tillegg til det har vi scoret 15 mål og sluppet inn 20.

Toppscorer tilbake

Ohi måtte sone forrige kamp med karantene etter for mange gule kort. Den karantenen er over og han er klar til kamp igjen.

Fakta

Toppscorer

· 15 – Ohi Omoijuanfo (STB)

· 9 – Jean Alassane Mendy (KBK)

· 8 – Benjamin Stokke (KBK)

· 7 – Tonny Brochmann (STB)

· 4 – Luc Kassi (STB)

· 3 – Daouda Karamoko Bamba (KBK)

· 2 – Håkon Skogseid, Alex Nimely (STB) Sondre Sørli, Jonas Rønningen (KBK)

· 1 – John Hou Sæter, Andreas Hanche-Olsen, Raymond Gyasi (STB) Torgil Øwre Gjertsen, Sverre Økland, Liridon Kalludra, Christoffer Aasbak (KBK)

Assist

· 7 – Luc Kassi (STB)

· 5 – Liridon Kalludra (KBK)

· 4 – Christoffer Aasbak, Jonas Rønningen (KBK)

· 3 – Tortol Lumanza (STB)

· 2 – Raymond Gyasi, Moussa Njie, Hugo Vetlesen, Jeppe Moe (STB) Aliou Coly, Benjamin Stokke (KBK)

· 1 – El-Hadji Ba, Alex Nimely, Mandé Sayouba, Tonny Brochmann, Ronald Hernández (STB) Torgil Øwre Gjertsen, Joakim Skomsøy Bjerkås, Sondre Sørli (KBK)

Gule kort

· 4 – Hugo Vetlesen, Jeppe Moe, Luc Kassi (STB)

· 3 – El-Hadji Ba, Tortol Lumanza, Ohi Omoijuanfo (STB) Kamer Qaka, Daouda Karamoko Bamba, Pål Erik Ulvestad, Sondre Sørli, Nikita Baranov (KBK)

· 2 – Raymond Gyasi, Andreas Hanche-Olsen, Moussa Njie (STB) Joakim Skomsøy Bjerkås, Aliou Coly, Liridon Kalludra, Sean McDermott (KBK)

· 1 – Ahmed El-Amrani, John Hou Sæter, Alex Nimely, Daniel Granli, Mandé Sayouba, Tonny Brochmann, Morten Skjønsberg (STB) Olav Øby, Christoffer Aasbak (KBK)

Røde kort

· 1 – Morten Renå Olsen (STB)

Annonse fra Obos-ligaen: