Før kampen: Strømsgodset - Stabæk

Kun tre dager etter toppkampen mot Rosenborg er det allerede klart for ny kamp. Denne gangen tar vi turen til Drammen og Marienlyst Stadion når vi, på fotballens nasjonaldag, besøker Strømsgodset til den niende runden av årets Eliteserie.

Annonse:

I Drammen vil vi også finne en gammel Stabæk-kjenning, Henning Hauger.

Begge lag går inn i denne kampen etter en kamp 13. mai der vi spilte en meget god kamp og holdt serieleder Rosenborg til uavgjort. Strømsgodset gikk på et 2-0 tap i Skien mot Odd.

Godset har startet sesongen noe svakt og har kun to seiere, tre uavgjort og tre tap på de første åtte kampene, hvilket plasserer dem på en 12. plass. Det betyr ikke at dette blir en lett kamp. Så langt denne sesongen har de spilt fire kamper på hjemmebane og de har ikke tapt enda, de to eneste seierne de har er begge på Marienlyst de to andre hjemmekampene deres endte med poengdeling.

Resultatene våre på bortebane har vært varierende. Tre kamper på fremmed gress har endt med seier, uavgjort og tap.

3 siste

2016.07.31: Strømsgodset 2-2 Stabæk

2015.08.09: Strømsgodset 0-2 Stabæk

2014.08.23: Strømsgodset 2-3 Stabæk

På Marienlyst har vi ikke tapt i serien siden 2012, mens vi på de siste tre sesongene har to seiere og ett uavgjort. Målforskjellen er 7-4 i favør oss.

Fakta

Toppscorer

·      7 – Ohi Omoijuanfo (STB)

·      4 – Tonny Brochmann (STB)

·      3 – Marco Tabajumi (SIF)

·      1 – Alex Nimely, Luc Kassi (STB), Eirik Ulland Andersen, Marcus Pedersen, Bassel Jradi, Tokmac Nguen (SIF)

Assist

·      4 – Luc Kassi (STB)

·      2 – Moussa Njie (STB)

·      1 – Hugo Vetlesen, Jeppe Moe, Mandé Sayouba (STB), Tommy Høiland, Marcus Pedersen, Lars Vilsvik, Jonathan Parr, Bassel Jradi, Tokmac Nguen (SIF) 

Gule kort

·      2 – Andreas Hanche-Olsen, Hugo Vetlesen, Jeppe Moe, Moussa Njie (STB), Henning Hauger, Marcus Pedersen, Bassel Jradi, Marco Tagbajumi (SIF)

·      1 – El-Hadji Ba, Daniel Granli, Alex Nimely, Tortol Lumanza, Mandé Sayouba, Ohi Omoijuanfo, Luc Kassi (STB), Tokmac Nguen, Jonathan Parr (SIF)

Røde kort

Skader/Suspensjoner:

·      Ahmed El-Amrani – Lyskeskade (STB)

·      Franck Boli – Kneskade (STB)

·      Tobias Ødegård – Ukjent (STB)

·      Marius Østvold – Kneskade (STB)

Annonse fra Eliteserien: