Frivilligkveld på brakka

Har du lyst til å være med på laget rundt A-lagene?

Annonse:

Uten frivillig innsats fungerer ingen fotballklubb. I Stabæk har vi en fantastisk base på rundt 60 frivillige som i første rekke har viktige oppgaver knyttet til kampdager for A-lag dame og herre. Og vi trenger flere.

Har du lyst til å være vertskap på kampdager sammen med oss? Eller er du nysgjerrig på hva dette innebærer? Da er du hjertelig velkommen til Frivilligkveld på brakka på Nadderud Stadion 21. mars 18.00.

Her får du møte et lite utvalg av de som har vært frivillige i Stabæk en stund, og som aller best kan fortelle om hva det innebærer. Du får også et innblikk i klubbens historie og hva klubben står for av selve Mr. Stabæk, Ingebrigt Steen Jensen.

Du får alt du trenger av informasjon om arbeidsoppgaver- og tidspunkt, hva som forventes av våre frivillige og ikke minst det du får igjen for innsatsen for klubben din. I form av fellesskap, turer, samlinger og sesongkort. Og selvsagt litt å spise og drikke, samt god anledning til å stille spørsmål.

Hjertelig velkommen til Nadderud stadion 21. mars, til en kveld som kanskje blir starten på et lykkelig og langvarig forhold?

Eventuelle spørsmål rundt kvelden spesielt og frivillighet i Stabæk generelt sendes til kjetil.ekeli@stabak.no.

Annonse fra Eliteserien: