Partnerne strømmet til Fornebu

Årets siste frokosttreff ble arrangert i Scandic Fornebus prima lokaler med utsikt over Oslofjorden.

Annonse:

Klokken 07.30 hadde over 60 personer funnet seg til rette. De fikk servert en deilig frokost og oppdateringer om stort og smått fra Stabæk Fotball. Seansen ble avsluttet med foredrag fra 1881 v/Stein Thomas og Widespace v/Gunnar Gundersen. Foredraget handlet blant annet om mobilens posisjon i det digitale markedet og tips til hvordan man kan lage videoer for mobil.

G16-trener Øystein Garborg fortalte om forberedelsene til NM-finalen i Telenor Arena mot Viking. Finaleklare er også J16. Trener Ariela Christensen leder en gjeng med talentfulle jenter som spiller mot Tiller neste fredag. Trenertalentet la ikke skjul på hvor lyst hun har på en ny NM-tittel. 

Fra Stabæks herrelag var John Hou Sæter og Jeppe Arctander Moe på plass og snakket om trivsel, egen utvikling og lagets prestasjoner i 2017. 

Assistenttrener Jan Peder Jalland oppdaterte partnerne på oppkjøringen til 2018-sesongen. De fleste treningskampene er allerede spikret. Generalprøven før seriestart spilles mot Sarpsborg 08 søndag 4. mars. 

Annonse fra Eliteserien: