- Hele døgnet mitt er fotball!

2. januar suste Espen Løken Petersen inn på brakka som en kjærkommen virvelvind, med barne- og ungdomsfotballen som arbeidsfelt, og med kloke tanker om samarbeid.

Annonse:

Bærumsmannen har lang erfaring fra breddefotball, og som pappatrener valgte han å ta fotballtrener- og lederutdannelse. Espen har jobbet fulltid i Jutul de siste fem årene, og han har i mange år engasjert seg i å gjøre Bærum til en best mulig fotballkommune. 

- Stabæk er toppklubben i kommunen, og det medfører ansvar. Jeg synes det er en naturlig klubb å alliere seg rundt for breddeklubbene, men det betyr at vi må ut og høre hva de andre klubbene har å si. Sammen kan vi utvikle enda bedre spillere og flotte mennesker.

— Espen Løken Petersen

- Jeg er sikker på at når topp- og breddefotball jobber godt sammen, blir fotballen bedre fra topp til bunn.  Vi må heie på hverandre, alle sammen, uansett nivå. Vi skal selvsagt konkurrere klubbene imellom, men vi må finne våre samlingspunkter også. 

Løken Petersen har brukt sine første uker på Nadderud til å gjøre seg kjent med nye kolleger og med hvordan det jobbes i klubben. Både med bredde og topp.

- Stabæk er toppklubben i kommunen, og det medfører ansvar. Jeg synes det er en naturlig klubb å alliere seg rundt for breddeklubbene, men det betyr at vi må ut og høre hva de andre klubbene har å si. Sammen kan vi utvikle enda bedre spillere og flotte mennesker, sier vår nye mann i administrasjonen, Espen Løken Petersen.

Han ser forøvrig ut til å stortrives med utfordringene han hittil har fått!


Annonse fra Obos-ligaen: