Kraftig lårhøne stopper ikke Ohi

Kan få sin debut for Norge mot Sverige tirsdag kveld.

Annonse:

Under søndagens trening var Stabæk-spissen uheldig i en situasjon med Ørjan Nyland som tvang han av banen. Men Omoijuanfo lar ikke et vondt lår hindre han i en mulig debut med flagget på brystet.

- Jeg var i en duell med keeper da jeg fikk kneet hans i siden på låret mitt. Det var veldig vondt med en eneste gang og jeg fikk et støt gjennom hele låret. Det er en ganske stor blødning i låret nå, men det skal gå bra til i morgen, forteller Omoijuanfo til Stabæk Media.

- Jeg skal spille i morgen

Norges landslagssjef, Lars Lagerbäck, holder kortene tett til brystet om hvem hans elleve utvalgte blir mot Sverige. Men skulle Ohi få sjansen, så er han klar.

Landslagssjef Lars Lagerbäck. Foto: Kristian Bjerke
Landslagssjef Lars Lagerbäck. Foto: Kristian Bjerke

- Jeg tror ikke han tok meg ut for å sitte og være tilskuer. Jeg regner med at han tok meg ut for å få sjansen i en kamp. Jeg må bare gjøre mitt beste på treningsfeltet, så satser jeg på at jeg får sjansen mot Sverige.

- Hva kan du tilføre Norge som er annerledes enn det vi så i kampen mot Tsjekkia?

- Score mål. Sånn at vi vinner kampen.

Ønsker svar

Etter kampen mot Tsjekkia signaliserte landslagssjef Lars Lagerbäck at det blir flere endringer til kampen mot Sverige. Både Ohi og tidligere Stabæk-spiller Birger Meling venter på sine debuter. Og i løpet av samlingen har de fått vist seg frem for Norges landslagssjef.

- De nye spillerne har levd opp til forventingene, sa Lagerbäck på pressekonferansen fredag.

Savner lagkameratene

Gode lagkamerater. Foto: Kristian Bjerke
Gode lagkamerater. Foto: Kristian Bjerke

Etter en frihelg for Stabæk er de nå samlet igjen på treningsfeltet på Nadderud. Ohi legger ikke skjul på at det blir godt å se sine lagkamerater igjen. 

- Ja, jeg savner dem. Det skal bli godt å se gutta. 

Hva tar du med deg tilbake til Stabæk etter å ha vært på landslagssamling? 

- Jeg har fått mye erfaring og lært mye nytt, så jeg tar det med meg, sier Ohi. 

Annonse fra Eliteserien: