Krigersk Stabæk holdt nullen i nord

Stabæk kriget til seg poeng i en kamp hvor en svenske imponerte alle og enhver

Annonse:

Tromsø-Stabæk endte målløst, og vi spør oss selv - hva skal man trekke fram? 

Skal man se til motstanderens sekstenmeter og trekke fram de flere store sjansene? Det er vanskelig å å la være å nevne tilfellene hvor Franck Boli og Moussa Njie var nære ved å sende Stabæk i ledelsen.

Kanskje man skal se til egen boks, hvor Stabæk opptrådte disiplinert i forsvar, dog oppofrende når det trengtes? Kan man peke på de sugende returløpene hvor Stabæk-gutta oppnådde makspuls for å stoppe Tromsøs kontringer? Muligens.

Eller burde blikket rettes mot enkeltmannsprestasjonene til ustoppelige Marcus Sandberg i Stabæk-målet og Stabæks midtbanegeneral Aboubakar Keita. Førstnevnte reddet alt som var, noe som ikke var en enkel oppgave denne kvelden i nord. Sistnevnte stoppet alt og alle, og var i metaforisk sammenheng overalt.

Men vi velger å trekke frem de åtte kampene vi har igjen - den neste på hjemmebane. Det ble ett poeng i dag, tre poeng neste uke. 

Kampfakta

Tromsø-Stabæk 0-0
Alfheim Stadion,3473 tilskuere, Eliteserien runde 22

Stabæk:

Marcus Sandberg - Ronald Hernandez, Vadim Demidov, Daniel Granli, Jeppe Moe - Hugo Vetlesen (Emil Bohinen), Aboubakar Keita, Tobias Børkeeiet, Moussa Njie - Ohi Omoijuanfo (Filip Valencic), Franck Boli

Benken: 

Simen Lillevik, Steinar Strømnes, John Hou Sæter, Andreas Hanche Olsen, Ola Brynhildsen, Emil Bohinen, Filip Valencic

Gule kort: Tobias Børkeeiet

Annonse fra Obos-ligaen: