Målscorer Brochmann: - Jeg chipper den over keeper

Tonny Brochmann var i godt humør etter bataljen mot Sandefjord, og hadde mye fint å si om lagets innsats i kampen hvor hanscoret Stabæks eneste mål.

Annonse:

Se Brochmanns scoring, samt intervjuet i sin helhet i videoen i bunnen av artikkelen!

Tonny Brochmann scoret Stabæks mål i Sandefjord. Når han skal beskrive målet for Stabæk Media etter kampen, gjør han det først på humoristisk vis.

-Jeg ser keeperen stå langt ute, og så chipper jeg den over ham. Det er et fint mål

Dansken smiler bredt, og beskriver det dermed sånn det faktisk var.

-Det er litt falsk. Jeg får ballen utenfor sekstenmetere og tar en sjanse når jeg skyter mot mål. Det er vel litt flaks at den går over keeper og i mål, men mål er mål.

Til tross for litt flaks i scoringsøyeblikket, vil overhodet ikke Tonny karakterisere Stabæks innsats på noen negativ måte i dag

-Det største fokuset var å stå sammen som lag, krige og stå litt kompakt og det lykkes vi med. Jeg skulle ønske vi fikk spille litt mer. Det var vanskelig på den banen vi spilte i dag og forholdene på den. Alt i alt er vi positive, til tross for at det bare ble ett poeng.

Etter å ha åpnet sesongen med tre bortekamper, gleder dansken seg til å komme hjem til Nadderud neste helg, til årets første hjemmekamp.

-Det blir deilig å komme hjem nå. Tre bortekamper ... det er jo usedvanlig. Vi gleder oss til å spille foran våre egne supportere og fans!


Annonse fra Obos-ligaen: