Ohi: "Ser det er mange med et hjerte for Stabæk"

Målscorerne, kapteinen og treneren sparte ikke på komplimentene til alle våre blaa supportere etter kampslutt mot Brann.

Annonse:

I denne rundens utgave av Nadderud live etter kampen var det vår kaptein, Morten Morisbak Skjønsberg, som selv tok iniativet til å takke våre unike støttespillere på tribunen.

-Jeg vil gjerne takke fansen som har støttet oss i en litt tung periode. Jeg synes fansen har vært helt fantastiske, og da er det jo gøy for både oss og fansen når det snur på den måten her.

Etter denne hyllesten fra vår kaptein slang hans midtstoppermakker og målscorer fra Brann-kampen, Andreas Hanche-Olsen, seg på og uttalte følgende:

-Jeg er enig med Morten. De har stilt opp for oss i en veldig tøff situasjon.

Senere kom også Ohi inn i studio, og Eliteseriens toppscorer var raskt ute med å takke fansen han også:

-Som Morten var inne på – tusen takk til fansen. Jeg sa det etter Sandefjord-kampen også, jeg trodde ikke de skulle komme så mange, i og med at det hadde gått så dårlig. Men det er når det er tungt man ser hvem som virkelig er de ordentlige supporterne og hvem som har et hjerte for Stabæk. Og man ser det er mange som har et hjerte for Stabæk. Det er utrolig godt å se.

Laget har vært inne i en dårligere periode før Ohi og Stabæk slo tilbake, og står nå med to sterke seire. Ohi fortsatte:

-Det er deilig å gi noe igjen til supporterne, så kan vi forhåpentligvis fortsette sånn før ferien. Jeg håper alle kommer på Åråsen (Stabæk møter Lillestrøm på bortebane førstkommende lørdag klokken 18:00, red. anm.), så skal vi ta tre poeng mot «fugla» og ha en fin ferie.

Etter slik klar tale fra toppscoreren, sa treneren seg enig. Kortfattet. Klar beskjed. Toni hyllet simpelthen «det blaa folket»:

-Jeg er så stolt av hvordan folket vårt støtter oss. I den andre omgangen når kreftene begynner å ta slutt, da begynner du å virkelig høre tribunene. Jeg er så lykkelig.

 Lykkeferden håper vi å fortsette mot Lillestrøm på lørdag. Det blaa folket er hjertelig velkommen på kamp!

Annonse fra Eliteserien: