Opprykksfinale mot Fossum

Stabæk 3 kjemper om opprykk til 4. divisjon torsdag kveld.

Annonse:

For et herlig utgangspunkt denne gjengen har skaffet seg. De har levert en forrykende sesong i 5. divisjon, og torsdag kveld kan reisen krones med opprykk. 

- Ekte kameratgjeng

Stabæk 3 møter Fossum, som følger hakk i hæl og to poeng bak «De Blaa» før sesongens siste og avgjørende kamp. 

- Mot Fossum blir det jo et lokaloppgjør og det i seg selv er jo alltid gøy – men når det i tillegg står om opprykk til 4.divisjon - hvor linjemenn er en del av pakka - så er det klart det blir ekstra spesielt, sier kaptein Ole-Jørgen Wiig til Stabak.no. 

– Det er veldig morsomt å være på dette laget, og det er noe spesielt ved oss som jeg tror alle Stabæk-patrioter liker. Vi er en gjeng som er født og oppvokst som Stabæk-supportere, som har hatt sesongkort på Nadderud i alle år og som har spilt i klubben på forskjellige nivåer. De fleste kjenner hverandre helt siden barneskolen på Jar, Stabekk osv, så dette er en ekte kameratgjeng.

Nabovarsel

Vi heier på kameratgjengen og håper virkelig det går veien for dem i morgen! Vi er i forkant og sender allerede nå ut nabovarsel.  

- Om det blir seier på torsdag, blir det tradisjonen tro en ellevill lagfest med taler, sang og alt som følger med! Og det er faktisk så spesielt at vi kjører første del av lagfesten i huset der hvor Stabæk ble stiftet. I Løkkeveien på Stabekk. Så får vi heller møte bakrusen og dagen etter med fatning og forberede oss på at 4.divisjon blir noe helt annet enn hva vi har møtt tidligere.

Stabæk 3 står med 59-35 i målforskjell og 24 plussmål før finalen. 

Oppgjøret mot Fossum spilles på Nadderud Kunstgress 1 (ved Nadderudhallen) og har avspark klokken 20.15. 

Vel møtt! 

Annonse fra Obos-ligaen: