Oscar Aga scoret da Norge tok seg videre

U17-gutta vant 2-0 over Slovenia i siste kamp i gruppespillet og er nå klare for kvartfinale.

Annonse:

Både Oscar Aga og Kristoffer Askildsen startet kampen for Norge. Martin Helmer Rusten pådro seg ansiktbrudd mot Sverige og er ute resten av mesterskapet.

Rødt kort i etter 20 minutter

Slovenias Kaptein Tamar Svetlin fikk sitt andre gule og ble utvist etter kun 20 minutter. Da tok Norge over kampen og i det 32. minutt scoret Norges høyreback, Leo Cornic.

Aga med mål

Oscar Aga har hatt mange god involveringer dette mesterskapet, men måtte vente til det 38. minuttet i den tredje kampen før han fikk satt sitt første mål. 2-0 til Norge.

Med en mann utvist og to mål under var det ingen vei tilbake for Slovenia, som endte opp med å tape alle kampene sine i gruppespillet.

Får med seg Sverige

Med to seire og en uavgjort toppet Norge Gruppe B. Sverige vant sin kamp mot Portugal og slår følge med nordmennene til neste runde.

Kvartfinalene blir spilt søndag 13. og mandag 14.

Ikke gå glipp av søndagens hjemmekamp mot RBK! Billetter kan kjøpes her.