Seier i generalprøven

Stabæk tok søndag turen til Isachsen Stadion og Mjøndalen for å spille sin siste treningskamp før sesongen 2017 sparkes i gang. De blaa tok en overbevisende seier på fremmed gress.

Også i 2016 var Mjøndalen siste treningskamp-motstander, hvilket da endte i tap for Stabæk. Dette skulle på ingen måte bli tilfellet i dagens kamp. Det meste stemte for Stabæk i den første omgangen, og når det stemte som mest resulterte det i to raske scoringer, begge av oss. Først en corner hvor en rekke skuddforsøk, inkluderer en heading i tverrliggeren, endte på hodet til Edvard Race som stanget den inn. Jeløya-guttens første scoring for Stabæks A-lag. Mjøndalen-forsvarerne forsøkte å redde ballen på strek- men det ble med forsøket og 1-0 til de blaa.

Få minutter senere snappet Ohi opp en slurvete pasning i Mjøndalen-forsvaret og han gjorde som han har gjort i de fire forestående treningskampene; han banket den inn. Det stod 2-0 til pause.

Ti minutter ut i den andre omgangen fortsatte Ohi og Stabæk der de slapp; Ohi ble denne gangen servert av medspillere og banket den inn på samme vis som forrige scoring.

Det endte 3-0 til de blaa. Om en uke spilles det om tre poeng for første gang i år, og seier i generalprøven er helt klart deilig å ha i ryggen når nedtellingen til Eliteserien 2017 nesten er fullført.