Skal mette magen din på kampdag

Stabæk og Høvikveien Kjøtt & Kolonial er enige om en ny samarbeidsavtale. Fra sesongstart innføres et helt nytt matkonsept i Fanzone.

Annonse:

Du har kanskje testet de smaksrike pølsene eller hamburgerne allerede? Hos Høvikveien Kjøtt & Kolonial er det noe for enhver gane. 

Og nå skal de mette enda flere. I 2017 blir kolonialen fast leverandør av mat til Fanzone. 

Fanzone er en nyvinning på samtlige eliteseriearenaer i 2017; et samlingssted for familier og andre supportere i timene før kamp. På Nadderud vil Fanzone ligge på gressflekken mot Gamle Ringeriksvei. Her vil det være aktiviteter for de minste og mye annet gøy. Og hør her: Et nytt matkonsept rulles ut for å gjøre søndagen enklere for deg og din familie. 

Variert meny

Menyen vil variere fra gang til gang, men vil bestå av sunn, god og hjemmelaget mat. I løpet av våren blir det servert Biff Stroganoff, lasagne, lammegryte og lapskaus. 

Med andre ord, Høvikveien Kjøtt & Kolonial skal by på det aller beste og sunneste de har.

- Vi har støttet Stabæk Fotball i mange år, gått på kamper og har selv hatt barn i klubben. Stabæk er et viktig samlingspunkt i lokalmiljøet, sier Kirsti Teige.

Med hjertet i Stabæk

Hun driver forretningen sammen med mannen Christian. 

- Vi er herfra og har hjertet for Stabæk. Vi har fulgt laget helt fra de lavere divisjoner og vært med på hele reisen til toppen. Det er hyggelig å være en del av miljøet og bidra, sier Teige. 

Hun kan avsløre at Høvikveien også i år vil fyre opp grillene sine på Nadderud og servere pølser og hamburgere til fansen. 

- Vi kommer til å gjøre det noen kamper. Det var veldig vellykket i fjor, så det tenker vi å gjenta i år, smiler hun. 

Vi er glade for å ha Høvikveien med på laget. De vil også ta del i Stabæk sitt B2B-nettverk, noe vi ser veldig frem til.

10 % rabatt

Vi minner også om at alle sesongkortinnehavere får 10 % rabatt på alle varer hos Høvikveien, unntatt tobakk og alkohol. 

Så har du ikke kjøpt sesongkort ennå, har du fått enda en god grunn til å gjøre nettopp det. 

For ikke å snakke om Fanzone, da. Der blir det liv og mye god mat før vi sammen trekker inn på stadion for å se gutta ta tre nye poeng. 

Vi sees på Nadderud. 


Annonse fra Eliteserien: