Sogndal-treneren: -Mer defensive enn vi hadde planlagt

Les hva motstanderens trener tenker etter kampen.

Annonse:

 

Det ble 1-1 i sesongens siste hjemmekamp i en heller kjølig forestilling på Nadderud. Stabæk hadde ballen mye, men et usedvanlig defensivt Sogndal lå tett langt nede på egen banehalvdel, og virket forunderlig nok ikke særlig interessert i å spille fotball. Med tanke på at laget ligger på direkte nedrykk (riktignok bak Aalesund på dårligere målforskjell), hadde vi kanskje trodd at vi skulle få se et offensivt Sogndal som skulle kjempe om seier.  Det forklarer Sogndal-trener Eirik Bakke slik;

- Vi ble nok litt mer defensive enn vi hadde planlagt, særlig i første omgang. Vi hever oss litt de siste 45 minuttene, men spiller mot et godt Stabæk-lag som det er vanskelig å spille mot. Men strafferedningen i andre omgang er viktig for oss, og når utligningen også kom, fikk vi tro på at vi ihvertfall skulle få poeng med oss hjem. Slik tabellsituasjonen vår er, var ett poeng viktig i dag, sier Bakke, som møter Vålerenga hjemme i siste kamp.

 

Til tross for et klart spillemessig overtak, slet de blaa mot en mur av hvitt. Det så lyst ut da Ola Brynhildsen satte inn 1-0, som var hans andre mål på to kamper. Bare minutter senere kunne Ohi kanskje ha punktert kampen da Stabæk fikk straffe etter en felling av Boli. Men Ohi greide ikke å overliste Sogndal-keeperen, og i stedet scoret Sogndal på en sjelden visitt foran Stabæk-målet, noe som var nok til 1-1 og uavgjort.

Annonse fra Eliteserien: