Stabæk-gutter med internasjonal suksess

Tok seg videre til eliterunden.

Annonse:

Norge U18 med fem Stabæk-spillere i troppen fikk en best mulig start på EM-kvalifiseringen sist uke. Montenegro var Norges første hinder og en solid 3-0 seier sikret to poeng. Morten Renå Olsen assisterte to av Norges scoringer.

- Mot Montenegro hadde vi litt startvansker, og fikk ikke helt satt i gang vårt spill, som gjorde at kampen ble litt for åpen. Men vi var mer effektive enn dem og sikret oss et godt 3-0-resultat, forteller Morten Renå Olsen til stabak.no.

Norges neste motstander i kvalfiseringen var Ukrania. Norge tok ledelsen etter kun seks minutter, men en utlikning av Ukraina kort tid etter sendte lagene til pause på stillingen 1-1. På tampen av kampen setter Ukrania sin andre for dagen og avgjør kampen.

- Kampen mot Ukraina var den tøffeste. Vi er det førende laget, men slipper inn to meget unødvendige mål mot et kontringssterkt Ukraina. 

Til eliterunden

Norges siste kamp gikk mot Albania i Tirana. Og et effektivt Norge kjørte over hjemmelaget og vant til slutt 7-1.

- Vi startet på verst mulig vis med Albania-scoring. Men vi responderer bra, og kjører over tydelig frustrerte albanere resten av kampen. 

Tre assist på tre kamper

Morten Renå Olsen reiser ikke tomhendt hjem, og er blitt mange erfaringer rikere.  

- For min egen del var det veldig gøy å notere seg for tre assists på tre kamper, og endelig begynne å produsere litt på landslaget også. Jeg ser frem til fortsettelsen.

- Det var en veldig lærerik og krevende tur med tre viktige kamper med kort tids mellomrom. Hele opplegget var veldig profesjonelt og bra, roser Renå Olsen. 

Vi gratulerer Hugo Vetlesen, Tobias Børkeeiet, Emil Bohinen, Morten Renå Olsen og Sebastian Pedersen med avansement til eliterunden.

Slik gikk kampene:

Montenegro 0 - 3 Norge ›

Ukraina 2 - 1 Norge

Albania 1 - 7 Norge 

Annonse fra Eliteserien: