Surt tap mot Sarpsborg 08

Sarpsborg 08 - Stabæk 4-2.

Selv om stillingen ikke skulle tilsi det burde Stabæk fått med seg poeng på denne mandagskvelden i Østfold.

Kanonstart

De Blaa, som for anledningen spilte i hvitt, startet kampen med et pang og ledet 0-1 allerede før minuttet var spilt. Ola Brynhildsen fant Franck Boli som satte ballen kontrollert i det lengste hjørnet. Sarpingene virket rystet og Stabæk hadde godt grep om kampen de første minuttene. Men Sarpingene spilte seg opp i løpet av omgangen og Amin Askar utlignet for hjemmelaget.

Dobbelmulighet og straffesituasjon

Boli kom seg fri på venstrekanten og legger ballen hardt inn foran mål. Både Brynhildsen og Ohi snuser på ballen, men når ikke helt frem. Noen minutter senere blir Hugo Vetlesen felt innenfor sekstenmeteren og skulle hatt et soleklart straffespark. Det hele ender med at Demidov får gult kort for protestene til Stabækspillerne. Lagene gikk til pause med 1-1.

Hjemmelaget opp i ledelsen

Der Stabæk startet første omgang med et pang ville ikke sarpingene være noe dårligere i den andre. Ronnie Schwartz scoret for hjemmelaget i det 50. minutt. Etter det hadde Stabæk sin beste periode i kampen. De blaa dominerte og etter to solide frisparkforsøk av Jeppe Moe fikk laget uttelling. Brochmann fant Ohi som klinket ballen i mål. Etter 61 minutter står det 2-2 og det føles ut som at Stabæk kan ta med seg alle poengene denne kvelden.

To raske for Sarpsborg

Mot spillets gang får sarpingene sin tredje scoring for kvelden, signert Kristoffer Zachariassen. Og tre minutter etterpå, i det 81. minutt setter Patrick Mortensen inn 4-2 til hjemmelaget. Da var det ingen vei tilbake for Stabæk og kampen endte 4-2.