Tap mot Sarpsborg

Stabæk klarte ikke å reise seg etter marerittstarten.

Annonse:

Stabæk-Sarpsborg 08 1-3

To baklengsmål i løpet av kampens første ti minutter satte tonen for den første kampen på Nadderud etter ferien.

Hjemmelaget slet med å håndtere Sarpsborgs offensiv, det gjaldt både faste situasjoner og innlegg i starten av kampen. Joonas Tamm og Patrick Mortensen scoret gjestenes to første mål - begge med hodet.

Stabæk reduserte midtveis i omgangen, bare for å oppleve at Sarpsborg gikk rett i angrep og økte til 3-1 ved Kristoffer Larsen.

De Blaa hadde sine muligheter til iallfall å pynte på resultatet. Ohi Omoijuanfo smalt til i andre omgang, men Sarpsborgs sisteskanse sto i veien og vartet opp med en glitrende benparade. Tobias Børkeeiet var også nære på. Det samme var Ola Brynhildsen, som prøvde seg på en frekk flikk etter en corner. Franck Boli brente også av i sluttsekundene, men uttellingen uteble. Dessverre.

Stabæk startet med disse elleve:

Mande Sayouba, Daniel Granli, Andreas Hanche-Olsen, Vadim Demidov, Jeppe Arctander Moe, John Hou Sæter, Hugo Vetlesen, Tobias Børkeeiet, Emil Bohinen, Franck Boli og Ohi Omoijuanfo.

NB: Hugo Vetlesen spilte sin 50. kamp for Stabæk og brukte jubileumskampen til å score sitt første mål for klubben på toppnivå.

NB: Emil Bohinen startet sin første kamp for Stabæk i Eliteserien.