Toni: -Vi er familie

Les og hør hva Toni tenker om kampen, takken til supporterne og hyllesten av Ola Brynhildsen, akademiet og kaptein Skjønsberg.

Annonse:

Vår engasjerte katalaner var spesielt fornøyd med førsteomgangen, og oppsummerer kampen på følgende vis.

-Veldig bra første omgang. Vi spilte som Stabæk. Slik som vi spilte i de forrige kampene mot Rosenborg og Odd. Vi dominerer kampen, finner rom, har enorme sjanser til å sette 2-0-målet. Vi setter ikke de sjansene, og det påvirker kanskje kampen.

-Jeg er litt skuffet etter andre omgangen, vi hadde ballen, men genererer ikke nok muligheter. Dette kan jo også skyldes at Sogndal la seg dypere og dypere på sin egen banehalvdel etter de scoret sitt mål. Vi slipper jo inn på en av de få sjansene de har.

Toni har også en beskjed til våre supportere etter kampslutt:

-Jeg synes det er veldig synd vi ikke kan levere en siste seier i denne siste kampen. Men tusen takk til alle! Jeg tror vi alle har forstått at vi er familie. En familie som tror på at vi kan spille god fotball mot de beste lagene i Norge. Vi har det beste spillerakademiet, og med det ligger fremtiden for våre føtter.

Stabæks målscorer i dag kommer nemlig rett fra akademiet.

-Ola Brynhildsen har utviklet seg veldig fort i år og levert bra på andrelaget. Han har trent mye med førstelaget. Jeg vil ikke «rushe» noe, spesielt ikke med de unge, men han har utviklet seg så fort. Vi kommer til å feire scoringene hans i fremtiden!

Dagens mann var imidlertid Stabæk-spiller mens Ola Brynhildsen var så ung at han så vidt hadde rørt en ball.

-For meg er Morten (Skjønsberg) Stabæk. Han vokste opp ti minutter unna med en drøm om å bli fotballspiller for Stabæk. Han klatrer gradene i akademiet, blir lederen, mentoren, kapteinen. Jeg har sett på ham og lært av ham hver eneste dag. Med Morten er det ingen unnskyldninger, og på den måten er han et forbilde for hele gruppa.

Tonis mannskap har én kamp igjen og vår katalanske trener er motivert.

-Vi skal avslutte på sterkt vis. Vi går for de tre poengene.

Annonse fra Eliteserien: