Sector Alarm: - Tror på damefotballen

Sector Alarm inngår avtale med Stabæk Fotball.

Annonse:

Sector Alarm har i dag inngått en toårsavtale med Stabæk Fotball. 

De har fra før et samarbeid med Avaldsnes og har nå sikret seg to topplag i Toppserien.

- Vi er veldig opptatt av vinnerkultur i Sector Alarm, forteller administrerende direktør Viggo Skeisvoll, som i dag signerte avtalen med Stabæk Fotball.

- Stabæk Fotball er bygget opp på verdier som vi ønsker å identifisere oss med, men slike samarbeid handler alltid om hva vi kan få til sammen og hva vi kan få tilbake av oppmerksomhet, publisitet og salg.

Best på og utenfor banen

- Vi er vant til å bli målt på prestasjon i Stabæk Fotball. Både de aktive og vi i marked sammen med alle våre partnere, fortsetter Esben Hansen som har jobbet frem avtalen med Sector Alarm.

- Vi vet det over tid har vært jobbet hardt av Avaldsnes på Haugalandet, men for oss er det helt naturlig å ta opp konkurransen også utenfor banen. Vi skal slå Avaldsnes både på og utenfor banen i år, smiler Hansen.

- Det er viktig at vi i Stabæk Fotball, både spillere og supportere, stiller opp og lytter til gode tilbud fra Sector Alarm. Vi har mange gode idéer og planer for å få Sector Alarm enda mer synlige i Asker og Bærum og få alle Stabæk Fotball sine supportere til å benytte Sector Alarm, fortsetter Hansen.

God synlighet gir godt salg

- Vi har veldig gode resultater på Haugalandet, spesielt etter at vi inngikk samarbeidet med Avaldsnes. Veksten i området er tre ganger høyere enn i resten av landet. Vi har mange aktiviteter og spillerne selv har vært veldig aktive. Vi tror på damefotballen og vi har erfart at det er et stort potensiale for videre vekst.  Disse erfaringene ønsker vi å ta med oss, videreføre og utvikle for regionen Asker og Bærum. Vi gleder oss til å bli en del av stabækfamilien, som har et veldig interessant nedslagsfelt vi ønsker å styrke oss i, avslutter Viggo Skeisvoll.

Annonse fra Obos-ligaen: