Trygg hjem fra kamp

I den mørke årstiden er det viktig å bli sett. I følge Trygg Trafikk reduserer det å bruke refleks risikoen for å bli påkjørt med 85%.

Annonse:

Denne artikkelen er skrevet av Sector Alarm AS

Gode vaner som etableres fra barna er små, øker sannsynligheten for at barna også tenker trafikksikkerhet når de blir større.

Som stolt Stabæk-sponsor har vi derfor gleden av å delen ut reflekser til alle på vei hjem fra Sogndal-kampen. Refleks bør brukes av alle når det er mørkt, men ekstra viktig er det å sørge for at de minste er synlige i trafikken. Barn som bruker refleksvest er synlige på 140 meters hold for bilister som bruker nærlys. Uten refleks er de først synlig på 25 meters hold. Det betyr at bilisten har 10 sekunder til å reagere hvis du bruker refleks, går du uten har han bare 2 sekunder til rådighet.

Vi i Sector Alarm jobber med trygghet 24 timer i døgnet 365 dager i året. Ikke bare i hjemmet og på arbeidsplassen, men for hele samfunnet. Vi oppfordrer derfor alle, uansett alder, til å bruke refleks når de er ute i mørket.

Husk også å bruke refleks som fotgjenger, og husk å tilpasse farten etter vær og føre hvis du er bilist. Ta hensyn til fotgjengere og ikke minst til alle de små fotgjengerne som ferdes langs norske veier.

Din trygghet. Vår lidenskap.

Alltid. Uansett

Annonse fra Eliteserien: