Uttalelse fra Toni Ordinas

Her er TONIS ord til fans, klubb og media.

Annonse:

Kjære Stabæk-familien

Som dere vet, bestemte klubben seg i dag for at min tid som hovedtrener i Stabæk er over. Så når jeg først har havnet i denne situasjonen, vil jeg først og fremst takke.

Tusen takk til hver og en av kollegene mine i klubben, både i jente- og gutteakademiet, førstelagene til både menn og kvinner, administrasjonen, media, så vel som ledelsen og styret.

Takk for hver dag vi jobbet for vår felles drøm: At Stabæk skulle bli et konkurransedyktig eliteserielag basert på egenproduserte spillere. Og selvsagt, tusen takk til alle spillere jeg hatt gleden av å trene i denne perioden.

Hver og en av dere har bidratt til min utvikling som menneske og trener.
I skrivende stund føler jeg det er viktig å understreke at min lojalitet til klubben og til akademiets strategi og visjon er sterkere enn noensinne. Vi kommer til å finne en vei til suksess ved å samarbeide med de lokale klubbene i Bærum. Det er jeg helt overbevist om.
Til fansen kan jeg bare si at jeg alltid vil ha dere med meg i hjertet mitt. Alt vi har delt har vært unikt for meg, feiringen mot Jerv, den fjerde scoringen mot Vålerenga og 5-0-seieren over Odd i Skien.

Jeg håper at nå som jeg selv blir en supporter igjen, at vi kommer til å få nye grunner til å feire.

Nå er det viktig at vi holder sammen og får tilbake troen på at laget kan gjenvinne energien, slik at vi kan komme tilbake på vinnersporet.
We are proud to be Stabæk! Alltid Blaa! Alltid Stabæk!
Toni

Annonse fra Obos-ligaen: