- Vi kjører over dem

Andreas Hanche-Olsen og Norge nøytraliserte Tyskland-stjernene.

Annonse:

Andreas Hanche-Olsen leverte en solid kamp i Norges forsvar, og løpte og duellerte i kjent stil gjennom 90 minutter mot Bundesliga-stjerner. Fremover løsnet det ordentlig for Norges unggutter i andre omgang. Anført av en strålende opplagt Martin Ødegaard og en klinisk Morten Thorsby, fant Norge åpningene og Tyskland fikk nådestøtet. 

- Det var utrolig deilig å vinne i dag, sier Hanche-Olsen til Stabak.no. 

Baklengsmål tente Norge

Etter en litt vaklende start hvor Norge slet med presspillet, ble det fart på sakene etter at Tyskland scoret. 

- Vi viser dem kanskje litt for mye respekt i starten. Etter hvert kommer vi mye bedre inn i det, og jeg synes vi er mye bedre enn Tyskland i andre omgang. Da kjører vi over dem.  

- De blir litt rådville og vet ikke helt hva de skal gjøre når vi ligger såpass kompakt. Og så har vi de individuelle kvalitetene som avgjør for oss, oppsummerer Hanche-Olsen. 

Best mot de beste

Selv er han nokså fornøyd med egen innsats, både borte mot Irland og i gårsdagens kamp. Nå bærer det hjem til Bærum og nye tak med Stabæk. 

- Det blir godt å komme tilbake til det vante, til gutta igjen. Jeg tar med meg mye selvtillit og tenker å flyte litt på denne bølgen en stund, gliser forsvarskjempen. 

Mandagens kamp mot Sarpsborg har han store forventninger til.  

- Vi er bra mot de gode lagene. Det blir en bra match hvor vi har gode muligheter til å ta tre poeng, sier Hanche-Olsen. 


Kampfakta

Norge - Tyskland 3-1 (1-1)

Marienlyst stadion, 1 810 tilskuere


0-1 Cedric Teuchert (31)

1-1 Morten Thorsby (45)

2-1 Martin Ødegaard (56)

3-1 Morten Thorsby (71)


Norge:

Sondre Rossbach, Andreas Hanche-Olsen, Kristoffer Ajer, Ulrik Yttergård Jenssen, Birk Risa, Erlend Reitan, Julian Ryerson, Iver Fossum (kaptein), Morten Thorsby, Martin Ødegaard, Henrik Bjørdal.


Innbyttere:

Amund Wichne, Bjørn Inge Utvik, Fredrik Pallesen Knudsen, Dennis Johnsen, Rafik Zekhnini, Sander Svendsen, Vebjørn Hoff

Annonse fra Eliteserien: