Del Drømmen

Stabæk Fotball vil være med å bidra der vi kan til et bedre samfunn, og vi har valgt å kalle denne viktige grenen av virksomheten vår for Del Drømmen.

Drømmer som deles går ofte raskt fra bare å være en drøm, til å bli noe mer håndfast. En visjon, en plan, et prosjekt. Slik startet Stabæk Fotballs samfunnsprosjekt Del Drømmen også. Fra å være en drøm i 2013, om å dele fotballglede og store opplevelser med barn og unge med en tøff hverdag, er drømmen i dag blitt et høyst levende.prosjekt, og en viktig del av klubbens identitet. Alt fordi drømmen ble delt. Med samarbeidspartnere og med nærmiljøet, og selvfølgelig med hele Stabæk-familien – publikum, frivillige og ansatte, på og utenfor banen.

Takket være bidrag fra et mangfold av lokale bedrifter og privatpersoner har vi årlig fra sesongen 2014 kunnet invitere flere hundre barn og unge til å dele fotballgleden med oss her på Nadderud. Og vi blir invitert tilbake. Til Radiumhospitalet, for eksempel, der A-lagsspillerne våre sprer glede blant alvorlig syke, og samtidig får så mye igjen. Og til Spesialsykehuset for Epilepsi, hvor gutta gruses i bordtennis av unge jenter og lærer om en sykdom de færreste vet noe særlig om.

Årets morsomste fotballkamp spilles i Gjønneshallen hvert eneste år etter sesongavslutning. Der møtes VIVIL og Stabæk til stadig mer forrykende oppgjør, som alltid ender i masse latter og med uavgjort som resultat. Snakk om vitamininnsprøytning!

TUSEN TAKK TIL DERE SOM ER MED OSS OG DELER DRØMMEN!

Ett bidrag = 10.000 kr. Som bidragsyter til Del Drømmen prosjektet bidrar du til at mottakere fra Barnevernet, Radiumhospitalet, Rikshospitalet, Epilepsisykehuset, NAV, Utekontakten og ViVil kan komme gratis på kamp gjennom hele sesongen, A-laget vil kunne dra på sykehusbesøk med overraskelser til de små, og barnevernstjenesten vil kunne komme med sine aktivitetsgrupper på besøk til Nadderud.

deldrom_norcon-perstran.png
Del Drømmen-partnere

Disse deler drømmen med Stabæk i 2016:

For Men
Asplan Via