Sommerens happening: Stabæk Fotball inviterer til fotballskoler

Sommerminner for livet skapes på Nadderud.

Annonse:

I år som i fjor arrangerer Stabæk-akademiene fotballskoler i sommer. Denne sommeren gjennomfører vi fire fotballskoler, to for gutter født 2011-2016, og to for jenter født 2010-2016. Fotballskolene arrangeres i uke 26 og 33, der det blir en fotballskole for både gutter og jenter i hver av ukene.

Uavhengig av om du spiller i Stabæk eller ikke, har spilt mye eller lite fotball, tilbudet gjelder for alle. Om du ønsker å kickstarte sommerferien eller høstsesongen, så er Nadderud stedet å være!

Det har ingenting å si om du spiller i Stabæk fra før, eller om du spiller i en annen klubb. Vi vil at alle som har lyst, uavhengig av klubb eller fotballbakgrunn, kan bli med. Vi tilrettelegger dagene slik at barna får rikelig med fotball og sosialt samvær. Trenerne og instruktørene som skal være med barna er profesjonelle og flinke folk, som er vant til å jobbe med barn i denne alderen gjennom våre utviklingsgrupper. Alle spillere får én drikke-enhet og frukt daglig. Spillerne må selv ha med seg matpakke. Alle stiller i vanlig fotballtøy, men husk å kle dere etter været og pakk heller med noe ekstra skift. På fotballskolene får vi besøk fra spillere fra A-lag herrer og A-lag kvinner, og det blir mulighet for bilder med de Blaa heltene, og signerte lagbilder/spillerkort!

Fotballskolene vil vare fra kl. 09.00 – kl. 15.00 mandag - fredag begge ukene. Det er begrenset med plasser, så her gjelder det å være tidlig ute. Det er fullt mulig å melde seg på begge ukene.

Påmelding:

For påmelding til guttenes fotballskole klikk

Her (Uke 26)

Eller

Her (Uke 33)

For påmelding til jentenes fotballskole klikk

Her (Uke 26)

Eller

Her (Uke 33)

Ved påmelding til fotballskoler godkjenner du at Stabæk Fotball og deres samarbeidspartnere kan fotografere barna under trening og kamp, og at disse bildene kan anvendes i vårt reklame- og markedsmateriell i ettertid. Om dere ikke ønsker dette, ta kontakt.

Spørsmål eller henvendelser?

For spørsmål eller henvendelser knyttet til påmelding og sponsorer til fotballskolene for gutter, kontakt:

Mathias Svalestad, [email protected], tlf 986 56 838

Eller

Marius Mørk, [email protected] Tlf: 457 73 782 / Øystein Breland, [email protected] Tlf: 473 91 143

For spørsmål eller henvendelser knyttet til påmelding og sponsorer til fotballskolene for jenter, kontakt:

Christian Haulan, [email protected], 480 44 788

 

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 11.02.2022, oppdatert: 01.06.2023
Skrevet av: Stabæk Fotball