Stabæk Fotball Bredde søker sportslig leder

Stabæk Fotball er en av regionens sterkeste merkevarer og har vært en toppklubb i norsk fotball i over 20 år. De siste årene har vi også bygget en solid breddeavdeling som inkluderer over 800 spillere, fra 5 til 19 år. Det er vi skikkelig stolte av!

Annonse:

Nå søker vi en sportslig leder for bredden i klubben. Selve limet.
Har du lyst til å være med å utvikle klubben videre, så ta kontakt med oss.

Hvem er du?

Vi tror at du er strukturert og har erfaring fra lignende arbeid. Vi tror også at du har trenererfaring og kanskje idrettsfaglig bakgrunn. Helst har du UEFA B-lisens og NFF Trenerveilederkurs. Du er dyktig til å kommunisere med både unge og voksne. Du er engasjert og strukturert. Din evne til å gjennomføre en sportsplan for hele bredden er viktig, med de tilpasninger som er nødvendig i forhold til ferdigheter og nivå.

Du tror det umulige er mulig. Men du gjør det ikke alene. Du har gode kolleger rundt som du kan diskutere og dele erfaringer med, og det er viktig for deg. Dette er en nøkkelrolle i klubben, så det er viktig at du har gode samarbeidsevner. Dine evner til å skape gode relasjoner og tillitt er viktig. Du er kontaktperson i bredden for alle sportslige henvendelser.

Du er en god rollemodell. Du kan skape et godt miljø og gode rammer for trenerne både når det gjelder foreldretrenere og de profesjonelle. Du har fokus på både å utvikle trenerteamet ditt og på å skape gode utviklingsarenaer for spillere sammen.

Hovedmål for stillingen

Hovedmålet er å tilby et inkluderende fotballmiljø og et solid sportslig tilbud til barn og ungdom. Du vil få oppgaven med å planlegge, støtte og følge opp trenere. Her er du limet.

Selv om dette er en mer administrativ stilling, vil den kreve at du er tilstede på feltet og deltar på ulike aktiviteter i klubbens regi. Det er også viktig at du deltar i relevante forum i regi av NFF og kretsen. Du leder det sportslige arbeidet i bredden, og sørger for en blaa tråd fra mikrofotball til junior, som hele tiden er i tråd med til gjeldende sportsplan i klubben.

Du skaper en god utviklingsarena for alle trenere, og tilrettelegger for kurs og utdanning for både foreldretrenere og de profesjonelle. Det er viktig at du tar ansvar for og bistår i rekruttering av trenere og dommere. Du lager hospiteringsplaner og har et overordnet ansvar for spillerlogistikk.

Hvem er vi og hva tilbyr vi?

Som sportslig leder for bredden i Stabæk Fotball, vil du være en del av et større sportsmiljø i klubben.  Vi er en fotballklubb som utvikler spillere i alle aldre og på alle nivåer. Det er vi skikkelig stolte av. Og det er viktig for oss at vi utvikler spillerne både som mennesker og fotballspillere. Derfor jobber vi med kultur og adferd parallelt med ferdighetsutvikling. Det er en 100% stilling.

Vi mener vi kan tilby et klubbmiljø med stort potensiale for personlig og faglig vekst. Så vi håper du har lyst til å bli med oss videre.

Stillingen innebærer også arbeid på ettermiddager og kveld, samt helger. Og stillingen krever politiattest.

Søknadsfrist: Snarest. Alle søknader blir vurdert fortløpende.
Send til [email protected] eller ring 901 23 939.

Annonse fra Eliteserien: