🚩 Presse og akkreditering

Her finner du informasjon og registreringsskjema for presseakkreditering på Nadderud og Stabæk Fotball Kvinners kamper på Nadderud stadion i 2021-sesongen.

Annonse:

Årets sesong har klare føringer for kamparrangementet, som omfatter pressen. Vi følger og er underlagt gjeldende smittevernshensyn, satt av myndighetene.

Som presserepresentant på Nadderud stadion plikter du å holde deg oppdatert og følge gitte føringer fra myndighetene: Gjeldende Covid-19 veileder / Sport

Akkrediteringsregler
 

 • All presse* må søke om akkreditering til hver enkelt kamp, gjennom skjemaet nedenfor. Annen form for registrering/etterregistrering vil ikke være mulig - dette for å ivareta myndighetens regulativer.
   
 • ⚠️ AKKREDITERINGSFRIST er 48 timer før avspark ⚠️
  Dette gjelder alle, og er av hensyn til forskriftene og kunne ivareta evnt smittesporing.
   
 • Stabæk sender en bekreftelse når akkrediteringssøknaden evnt. er innvilget.
   
 • Det deles ikke ut sesongakkrediteringer av noen type i 2021. Det er KUN anledning til å akkreditere seg til forestående kamp (andre registreringer slettes automatisk).
   
 • På Toppserie-kamper kan det settes en begrensning på akkrediterte pressefolk (skrivende eller foto) - antallet endres fortløpende i henhold til myndighetenes bestemmelser.

Her søker du

Når du sender inn skjemaet, bekrefter du at du har lest og forstått premissene over, gitt av arrangøren:

Alle som får innvilget sin søknad om presseakkreditering,
får svar pr e-post.

* For å søke akkreditering skal man være arbeidende på kamp - bl.a. gjelder dette å KUN oppholde seg i tillate og definerte arbeidssoner. Dette for å unngå høyest unødvendig smittespredning i andre soner!

** De som får godkjent søknaden vil få tilsendt utfyllende informasjon om hvordan vi gjennomfører pressehåndteringen på kampdag. ⚠️ Informasjonen vil også fungere som inngangskontroll på kampdag, og du vil bli bedt om å forevise tilsendt informasjon. Arrangør plikter ikke å grunngi evnt avslag.

*** Om det søkes om akkreditering til en kamp som overstiger maksimalt antall, gitt til enhver tid av myndighetene, vil klubben prioritere søkerne, så flest mulig medier skal kunne være representert på kampen.

Dette vil også gjelde om myndighetene skulle endre gjeldende regler i mellomtiden akkreditering finner sted og til avspark for kampen.

Fortsatt i tvil?

Ta kontakt:

Kristian Lillejordet Bjerke
[email protected]
Mobil: +47 98 00 72 15
 

stb-chx-some-trans-insta2
stb-chx-some-trans-facebook2
stb-chx-some-trans-twitter2
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakchixa

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

Annonse fra Eliteserien: