Årets første treningskamp

Vi snakker Sandefjord away, søndag 14:00 - kun en times kjøring unna, så da sees vi i Sandefjord!

Annonse:

🖼: Iris Omarsdottir - se spillerprofilen hennes her

Kampen spilles på Sandefjord stadion, som er banen Sandefjord sitt herrelag hadde som hjemmebane før de flyttet inn på Komplett Arena. For at ingen skal være i tvil har de praktisk nok skiftet navn på Sandefjord stadion til Gamle Stadion - klikk på denne linken for ALL info du måtte trenge.

Grunnen til at denne arena er valgt, er naturlig nok fordi Komplett Arena har naturgress. Det fungerer som kjent dårlig i januar - selv i Vestfold.

Motstanderen: Sandefjord Fotball Kvinner

Sandefjord er et lag vi aldri har møtt i obligatorisk kamp. Laget som trenes av vår gamle heltinne - Melissa Wiik Kovacs (Peter er selvsagt med som assistenttrener), vant 2. divisjon avdeling 02 i 2019. De endte på 52 poeng på 22 kamper og småpene 87-25 i målforskjell.

I kvalifiseringsspillet for opprykk kom de i gruppe med KIL/Hemne og Mjølner. De moste Mjølner 6-1 hjemme, men gikk på en litt overraskende smell borte mot KIL/Hemne på Kyrksæterøra. Dermed ble det ikke noe opprykk.

Uansett satses det frisk på kvinnefotball i Sandefjord Fotball og klubben har Toppserien som mål. De start i 4. divisjon i 2017 og rykket opp to år på rad, så de holder stø kurs.

På "hjemmebane"

Vi mangler noen spillere til kampen. Selma Panengstuen, Elise Lundblad og Iris Omarsdottir er i Italia med J17-landslaget. Stine Reinås, Cornelia Fladberg, Lotta Fennefoss, Maren Thoresen og Ingrid Søndenå står med smårusk, eller rett og slett fordi kampen kommer litt tidlig i forhold til treningsgrunnlaget. Vi har derfor tatt med tre spillere fra rekruttlaget samt en gjestespiller - Margaux Batt Lægreid.

Det betyr at vi stiller med følgende tropp - siden vi spiller med gamle drakter tar vi med spiller-#:

25 - Sunniva Skoglund

98 - Margaux Batt Lægreid

2 - Louise Normann

4 - Thea Loennecken

5 - Silje Bjørneboe

7 - Melissa Bjånesøy

9 - Justine Kielland

11 - Zara Jönsson

13 - Siri Nordeide Grønli

14 - Kaja Haartveit

15 - Emilia Ruud

17 - Maren Hauge

18 - Marte Ness

19 - Maiken Bjørndalen

20 - Live Aandal

24 - Ina Kristoffersen

28 - Åsne Bredeli

39 - Rikke Thorkildsen

59 - Sara Saltnes

61 - Caminda Olsen

Startoppstilling legges ut på Stabæk Fotball Kvinner sin Facebook-side én time før avspark.

Vi har hatt to gode treningsuker med høy intensitet og jentene gleder seg veldig til å komme i gang. Troppen i år er relativt stor, så det er konkurranse på så og si alle plasser. Det trenger vi også siden det er mange spillere som skal på landslag.

Rett etter kampen, vil ytterligere tre spiller haste av gårde til samling. Dette gjelder Sunniva Skoglund, Thea Loennecken og Justine Kielland. De skal på tur til Florida med J18-landslaget. Helene Wichstrøm Jørgensen fra vårt Rekruttlag og Rikke Thorkildsen, skal også ut på tur. De reiser til London med NTG for å møte Chelsea.

En ny vinkel på Nadderud
- Fikk du den med deg?

🏋️‍♂️⚽️ SÅNN GÅR NO DAGAN: Vi stakk innom treningen og sjekket status, og her er noen av de vi fant på feltet [HUSK LYD 🔊]:

stb-chx-some-trans-insta2
stb-chx-some-trans-facebook2
stb-chx-some-trans-twitter2
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakchixa

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

Annonse fra Eliteserien:
Publisert: 18.01.2020
Skrevet av: Kristian Bjerke / Foto: Kristian Bjerke