Melissa Bjånesøy er med videre

Hun har re-signert for to nye år i den vakre Stabæk-drakten; - Jeg kan jo ikke dra nå, hvem skal være igjen og piske medspillerne mine da?

Annonse:

- Vi er selvsagt super happy over at vår toppscorer de seneste årene er med videre. Melissa er superviktig for oss både på og utenfor banen, sier sportslig leder Richard Jansen til stabak.no

Melissa har vært i Stabæk siden 2014 og står bokført med hele 126 A-kamper og 50 scoringer. De to seneste satt hun mot seriemester LSK Kvinner på Nadderud i årtes siste serierunde. Den ene scoringen hennes i denne kampen ble også kåret til Toppserie-rundens mål av publikum, som du kan se etter intervjuet med Melissa her:


Du har valgt å bli med laget ned i 1. divisjon og skal reise laget igjen mot nye høyder, hvilke tanker har du gjort deg rundt det?

- Ja det er et fryktelig spennende prosjekt, for å si det sånn. Man får litt sjans til å starte på nytt og bygge noe jeg tror kan bli veldig bra. Det var enkelt å til slutt si ja til å være med på.

Det ble noen scoringer til slutt i sesongen vi er ferdig med, og både spill og resultater som sikkert ga dere et mentalt løft - tanker rundt dette?

- Ja, og det er litt det som gjør at skal man først prøve å bygge opp igjen og komme raskt opp, så er det nå. Det ga en veldig giv på slutten av sesongen og det er en sterk giv nå i garderoben til vise at vi kan hamle opp med det nivået, der oppe vi faktisk hører hjemme. Så vi må bare ta sjansen.

Det er en spennende 1. divisjonsavdeling der mange lag har Toppserie-erfaring, som gjør at det kan bli spennende. Samtidig ser vi at det er reel nivåforskjell på konkurrentene, tanker rundt dette?

- Ja, dét er det. Vi må bare bruke vårsesongen på å bevise denne nivåforskjellen. Det er dét som blir artig. Som sagt så hører vi hjemme på et høyere nivå, og det blir mye enklere å bevise det, fremfor å stå her og snakke om det.

Vi må jo ikke lure oss selv og være klare fra start, da det er en kort vårsesong som kan lage grunnlaget for opprykk igjen

- Ja, det er litt annen innstilling man må ha til det. Det blir både angreps- og forsvarsposisjon egentlig, så man må være topp skjerpet hele veien. Så kan vi komme inn i høstsesongen, der vi er i full angrepsposisjon.

Da går det jo også an å gjøre noen grep eventuelt om man er "der oppe" og mangler noen i nøkkelroller? Så kommer det samtidig opp mange unge og gode talenter.

- Det gjør det jo, det jobbes veldig godt. Nå har også de fleste som er i stallen nå, også fått et år med erfaring - noe som alltid hjelper. Så får de nå et år til, og det er jo litt derfor. Jeg kan jo ikke dra nå, hvem skal være igjen og piske de da? Det må jo være noen..

Nei, vi tar med oss de og satser vi på at det blir veldig spennende neste år, avslutter Melissa med, til stabak.no.

Hun vil i 2020 også ha en rolle i støtteapparatet til A-laget, som fysisk trener. Et studie hun har fra Høyskolen Kristiania

Bjånesøy har har fortsatt drakt #7 og du kan se hennes spillerprofil her
Sjekk også ut Melissas fulle spillerstatistikk her

...se også ettermiddagens nominasjon av Melissa fra MOT Norge:

(bla til høyre, for å se alle nominerte)

stb-chx-some-trans-insta2
stb-chx-some-trans-facebook2
stb-chx-some-trans-twitter2
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakchixa

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

Annonse fra Eliteserien: