- Viktig at alle bretter opp ermene og gir alt

Dette sier forsvarsspiller Silje Bjørneboe fredag ettermiddag, etter å ha forlenget kontrakten med Stabæk Fotball Kvinner.

Annonse:

Silje har parallelt med fotballkarrieren, også avsluttet tredje året ved NTG Bærum på forsommeren 2019. Tidligere i år fikk Bjørneboe også tildelt Telemark fylkeskommunes stipend til unge, lovende idrettsutøvere. Hun signerte første gang for Stabæk i august 2017, etter 35 A-kamper i Urædd Kvinner - og har nå valgt å forlenge kontrakten.

Så gøy at du signerer forlengelse med Stabæk, gratulerer så mye. Det har vært andre klubber nå i sommer som har vært interessert i få deg som sin spiller, hva gjør at du velger å fortsette på Nadderud og akkurat vår klubb?

- Jeg valgte å forlenge kontrakten med Stabæk fordi jeg mener vi har et uforløst potensialet. Jeg har tro på at vi sammen kan klare å snu den dårlige starten, og det har jeg lyst til å være med på. I tillegg har jeg endelig fått tillit som stopper, noe jeg syntes er veldig moro!

Har du lyst til å si noe om troen på det vi holder på med?

- Jeg føler vi har hatt en god treningsperiode etter ferien og løftet oss noen hakk allerede. Det merkes både på trening og treningskampene vi har hatt så langt.

Hva skal til, nå etter Toppserie-ferien, for å klatre opp i nødvendig høyde på tabellen?

- Fremover er det viktig at alle bretter opp ermene og gir alt på hver eneste trening og hver eneste kamp. Uten om det så tror jeg det er viktig at folk slipper ned skuldrene og stoler på egne ferdigheter i kampene som venter oss fremover. Først og fremst må vi tenke på arbeidsoppgaver, så kommer garanter resultatene etter hvert!

- Veldig fornøyd

Dette forteller sportslig leder Richard Jansen til stabak.no fredag ettermiddag:

- Vi er veldig fornøyd med at Silje er med videre i Stabæk. Hun er en viktig spiller for oss. Silje har vært ønsket av andre klubber i sommer og da er det godt å  se at vi er attraktive - på tross av tabellposisjonen, avslutter Richard med til stabak.no.

Silje Bjørneboe

  • Født: 25. februar 2000

  • Drakt nr: 5

  • Posisjon: Forsvar

  • Tidligere klubber: Eidanger, Urædd

  • Komplett spillerprofil: Silje Bjørneboe

Annonse fra Eliteserien: