Bli med på en solid dugnad for fellesskapet!

Søndag 21. oktober skal 100.000 bøssebærere ut å gå for TV-aksjonen og Kirkens Bymisjon. Formålet med årets aksjon er å skape et varmere samfunn med rom for alle.

Annonse:

Fellesskap og tilhørighet er helt nødvendig for at vi mennesker skal trives. Dessverre opplever veldig mange å stå utenfor på ulike måter i Norge i dag. Derfor er årets TV-aksjon viet nettopp fellesskapet.

Målet med aksjonen er å sørge for at alle har et sted å henvende seg når livet byr på motgang. Vi mennesker er ikke skapt for å være alene.

Ta vel i mot bøssebærerne som bruker søndagen i fellesskapets tjeneste, eller benytt anledningen til å skaffe deg en vakker, signert drakt fra Stabæks A-lag damer eller herrer, samtidig som du støtter årets TV-aksjon.

Foreløpig toppbud på søndagens motstanderdrakt fra Brann er imponerende, men det hadde da vært deilig å begynne med å slå dem i auksjonen? Klikk her og gi dine bud til TV-aksjonen!

TOPPSERIEN: STABÆK - KOLBOTN
Lørdag 27.10 kl 13:00 er det SISTE kamp på Nadderud for sesongen og da møter Chixa motstander Kolbotn. Da er det bare å møte opp og heie jentene frem til seier mot Oslo-laget fra øst.

Sjekk ut Toppserie-kampen Stabæk - Kolbotn på Facebook
 
 

Følger du oss på Instagram?

@stabakchixa

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss

Annonse fra Eliteserien: