Stabæk - Røa: Derby mot erkerivalen

Fredag møter vi våre klassiske – og evige erkerivaler til treningskamp på Nadderud. Da møtes to stilarter og for første gang møtes vi som to lag i ulik divisjon.

Annonse:

🖼: #8 Justine Kielland - se spillerprofilen hennes her

Alltid gøy å møte Røa:
I obligatoriske kamper har vi møtt Røa hele 24 ganger. Det har gitt 12 seire til Stabæk, seks kamper har endt uavgjort og Røa har vunnet seks ganger. Målscore 47-26 i vår favør. To av oppgjørene har vært cupfinaler. Begge endte med seier til Stabæk.

Se Siri og Melissas klare melding til deg:

Nå er det riktignok noen år siden og det har rent mye vann i Lysakerelven som skiller beste øst- og vestkant, siden den gangen.

Røa ble nummer seks i Toppserien i fjor og sikret seg dermed en plass på øvre halvdel av tabellen – på bedre målforskjell enn lag nummer syv, Trondheims-Ørn.

De har vært relativt aktive på overgangsmarkedet i vinter og har fått inn Sarah Alexandra Lilleberg Suphellen (LSK Kvinner), Linn Huseby (Lyn), en spennende svensk-amerikaner i Hanna Terry som kommer fra Limhamn Bunkeflo.

Ut har gått: Ina Skaug (Vålerenga), Guro Bell Pedersen, Julie Støstad, Synnøve Hafnor, Justine Vanhaevermaet (LSK Kvinner) og Synne Jensen (Vålerenga). Tapet av målsprøyta Synne Jensen smerter nok mest. Hun sto for 16 av Røas 40 scoringer i Toppserien i 2019.

Treningskampene til Røa så langt i vinter er det ikke mulig å les alt for mye ut av. De har tapt 0-1 for Kolbotn og slått ØHIL 2-0. Nå er nok ikke Røa veldig resultatfokusert så tidlig i oppkjøringen, så vi skal ikke legge for mye vekt på dette.

Vi på vår side har spilt to kamper mot lag fra 2. divisjon. Fredag blir det «Another Ballgame». Da får vi en skikkelig test på hvor vi står.

Vi mangler fortsatt tre spillere som er med J18-landslaget i Florida og skadesituasjonen tilnærmet uforandret fra forrige kamp, men vi skal uansett mønstre et godt lag.

Kampen har avspark 18:00 på Nadderud KG1. Det finnes ikke noen bedre måte å starte helgen på enn å se Stabæk i aksjon. Velkommen!

Hva skjer nå?

FULL OVERSIKT: Spilleplan 2020: Vi minner om ukens treninger og ikke minst; treningskampen på fredag 31. januar Stabæk - Røa kl 18:00 på Nadderud kunstgress 1.

Vi sees på Nadderud på fredag kveld - og nettopp DU er velkommen!
 

stb-chx-some-trans-insta2
stb-chx-some-trans-facebook2
stb-chx-some-trans-twitter2
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakchixa

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

Annonse fra Eliteserien:
Publisert: 30.01.2020
Skrevet av: Kristian Bjerke / Foto: Kristian Bjerke