Dr Nordeide Grønli er med videre

TOPPSERIEN 2019: Siri Nordeide Grønli skrev onsdag ettermiddag ny kontrakt med Stabæk Fotball Kvinner.

Annonse:

- Vi er så glad for at Dr. Grønli blir med videre. Siri er superviktig på og utenfor banen og er et forbilde og en mentor for de unge talentene. Siri er Stabæk!

Dette sier en godt fornøyd sportslig leder Richard Jansen til stabak.no etter onsdagens kontraktsignering med lagets spillende lege.

Siri er Stabæk!

— Richard Jansen
Med sine 219 seriekamper for A-laget, har Siri valgt å fortsette å bære den vakre, blaa drakten i 2019-sesongen. Stabæk Fotball Kvinner ble opprettet i 2009, da klubben overtok lisensen og troppen fra Asker Fotball Kvinner. Siri og Ingrid Hjelmseth er de siste aktive spillerne fortsatt i Stabæk, som var med på denne overgangen mellom klubbene.

Underveis i sin fotballkarriere har hun utdannet seg som lege ved Universitet i Oslo, og avla i juni sine avsluttende eksamer. Her har du et gjensyn med Siris ankomst på Nadderud, da hun kunne kalle seg Dr Nordeide Grønli:


Gratulerer så mye med fornyet kontrakt med Stabæk, hva gjør at du igjen signerer med klubben du kom til i 2009?

- Tusen takk! Først og fremst signerer jeg fordi jeg syns fotball er verdens beste «hobby». Jeg simpelthen digger denne sporten! At jeg signerer for Stabæk er enkelt og greit fordi det er en unik klubb med en stolt historie. Jeg har siden -09 rukket å blitt ekstremt glad i den vidspendte BLAA familien. Og som et nært BLAA-familiemedlem sa til meg: «La oss være realistiske - du skal ingen annen plass»!

Som relativt nyutdannet lege, hvordan er det å være i 100% arbeid på sykehus og kombinere dette med toppidrett?

- Dette var et vanskelig spørsmål. Jeg må ærlig innrømme at det var en mer krevende overgang enn først antatt å gå fra en relativ romslig hverdagsfrihet som student, til hverdagen som ny lege. Heldigvis har vi opparbeidet en positiv dialog om hvordan dette kan løses på best mulig vis. Det kommer til å bli utfordringer, men det er både klubb og jeg forberedt på.

I rollen som lege og toppidrettsutøver, hva blir «mirakelkuren» for Stabæk Fotball Kvinner i Toppserien 2019?

- Det finnes ingen slik kur. «You want a miracle? BE the miracle!»

Kan du fortelle en fun fact/hemmelighet om deg selv, leserne ikke vet om?

- Tja... i jakten på studiepoeng for å komme inn på medisinstudiet, tok jeg et dataprogrammeringsfag. Jeg tror faktisk at oljefeltsprogrammet jeg lagde i det faget er noe av det jeg er stoltest av den dag i dag. Det hadde en sånn egen meny og sånn...

Siri Nordeide Grønli

  • Født: 17. april 1984

  • Drakt nr: 13

  • Posisjon: Forsvar

  • Tidligere klubber: Il Høyang, Asker

Siri er også kjent for mange som en sangChix, og her har du et lite gjensyn med hennes konsert på kunstgresset i 2017, under en trening.

Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 
 

Følger du oss på Instagram?

@stabakchixa

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

chixa-toppserien-partnere-800x142
Annonse fra Eliteserien: