Før helgens kamp: - tror dette blir spennende

Søndag kl 13:00 er det avspark på Avaldsnes, og årets siste Toppserie-kamp. Chixa kommer på åttende plass, men likevel er det spenning før avreise.

Annonse:

Rett før trening på torsdag møtte vi Melissa Bjånesøy i garderobegangen på Nadderud. Her kan du se hva Melissa hadde å si, før helgens kamp:


Hvilke tanker har du rundt forestående møte med Avaldsnes:

- Ganske mange, det er alltid artig med siste seriekamp. Det er mange som sier at vi ikke har noe å spille for, men det har vi jo alltid. Så er det Avaldsnes som kanskje heller ikke har hatt en sesong etter forventningene, så jeg tror det blir spennende.

Etter endt Toppserie-spill, vil A-landslaget reise til Japan for årets siste samling og for å spille mot vertsnasjonen. Hvilke forventninger har du og hvor inspirerende er det å bli tatt ut til troppen for treningsopphold og kamp i Japan med A-laget:

- Det føles egentlig som å bli tatt ut for første gang, og det var ganske kult. Jeg vet liksom ikke helt hva jeg forventer, så jeg håper det er en god ting. At jeg har klart å nullstille meg litt også gleder jeg meg skikkelig, for det er forbanna artig å få spille for landslaget, så det blir gøy.

Vi ønsker jentene lykke til i kampen mot Avaldsnes, og håper de tar med tre poeng hjem i bagasjen.

Du kan se kampen Avaldsnes - Stabæk på NA+.

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakchixa

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss

chixa-toppserien-partnere-800x142
Annonse fra Eliteserien: