Full jubel på Nesøya

Tirsdag 9. oktober arrangerte Nesøya IL jentefotballens dag og mellom 50 og 60 jenter fikk besøk av Kelly og Melissa denne kvelden.

Annonse:

Nesøya IL ønsket å lage en kveld til ære for alle jenter, og en kveld de ønsket at spillere og foreldre skulle huske med glede i lang tid fremover. I samarbeid med OBOS og Toppfotball Kvinner og med invitasjon fra Nesøya IL,

Ivrige fotballjenter med mange spørsmål til Kelly og Melissa
Ivrige fotballjenter med mange spørsmål til Kelly og Melissa

ble de to Chixa-spillerne møtt av en stor og munter gjeng med spillere. Spent på hva de kunne fortelle om seg selv og sine liv som fotballspillere, satte Melissa Bjånesøy og Kelly Fitzgerald stemningen for resten av kvelden i jentefotballens tegn. Spørsmålene var mange fra en ivrig gjeng, som fikk spørre om alt til de to Toppserie-spillerne på besøk.

OBOS har fokus på likhet i fotballverden og hadde sendt med Chixa fotballer, drakter og annet, som er et kjærkomment tilskudd i klubbenes utstyrslager. En takknemlig gjeng poserte villig for å vise frem utstyret, før turen gikk ut på feltet for trening med ulike fotballaktiviteter. Med høyt nivå på banen og svært dyktige utøvere, ble det en fin økt med mange blide fjes.

Her kan du se video av vårt besøk hos Nesøya IL på tirsdag kveld:


Etter aktivitetene ute ble det selfies og autografer for både små og store, og vi spurte Melissa om hvordan det er å være ute og møte så mange ivrig, unge og blide fotballspillere:

- Jeg syns det var kjempeartig å få være med så mange ivrige unge jenter! Det var så gøy å se hvor mye de bare koste seg med fotball, og hvor interesserte de er i oss som toppseriespillere. Det bringer jo tilbake gode minner fra når jeg var liten og bare koste meg med fotball med vennene mine, og det minner meg også om jobben vår som rollemodell og forbilde, og hvor viktig den er.

- Vi vil også rette en stor takk til både Nesøya IL, trenere og sportslig leder Erling Ola Fykse, som har tilrettelagt og tatt oss imot på en så fantastisk måte.

Snakk om idrettsglede på Nesøya! Tusen takk for oss!
Snakk om idrettsglede på Nesøya! Tusen takk for oss!

TOPPSERIEN: STABÆK - KOLBOTN
Lørdag 27.10 kl 13:00 er det SISTE kamp på Nadderud for sesongen og da møter Chixa motstander Kolbotn. Da er det bare å møte opp og heie jentene frem til seier mot Oslo-laget fra øst.

NESTE HJEMMEKAMP

  • STABÆK - KOLBOTN

  • LØRDAG 27.10 KL 13:00

  • NADDERUD STADION

Annonse fra Eliteserien: