Grasrot til barn- og ungdomsfotballen

Gir du din Grasrot-andel til Stabæk Fotball? Da har du vært med å gi barne- og ungdomsfotballen hele kr 709 456 så langt i år. Tusen takk!

Annonse:

Norsk Tipping utbetaler grasrotmidler tre ganger i året, henholdsvis 1.januar, 1.mai og 1. september. I mai i år ble det utbetalt over 206 millioner kroner til grasrotmottakere over hele landet. Dette er mulig fordi over 1 million av Norsk Tippings kunder har registrert seg som grasrotgivere.

Stabæk Fotball ønsker å takke alle grasrotgiverne som i perioden 1.1 – 1.9 har bidratt med kr 709 456 til oss.

Rundt to millioner nordmenn deltar i ett eller flere spill hos Norsk Tipping i løpet av et år, og over halvparten av dem har valgt å knytte seg til en grasrotmottaker. Inntil syv prosent av innsatsen går automatisk til grasrotmottakeren spilleren ønsker å støtte - uten at det koster spilleren noe som helst!

Hvis du ikke har registrert deg som grasrotgiver, kan du gå inn her for å registrere Stabæk Fotball som din grasrotmottaker.

Er du allerede grasrotgiver – Tusen takk!
Er du allerede grasrotgiver – Tusen takk!

 

TOPPSERIEN: STABÆK - KOLBOTN
Lørdag 27.10 kl 13:00 er det ny kamp på Nadderud og da møter Chixa motstander Kolbotn. Da er det bare å møte opp og heie jentene frem til seier mot Oslo-laget fra øst.

NESTE HJEMMEKAMP

  • STABÆK - KOLBOTN

  • LØRDAG 27.10 KL 13:00

  • NADDERUD STADION

chixa-toppserien-partnere-800x142
Annonse fra Eliteserien: